Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı zidane36 / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,629
9,586
113
Beyler şöyle de yapabiliriz zidane denen şahıs 70 ftn oynayıp 162 ftn kazanmış doğru mu doğru. Bana 70 ftn de verebilir sonuç olarak buraya yazı yazarak konusuna şeref kattım makina123 saygının göstergesi olduğundan seviye atladı konu kimse kusura bakmasın

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,892
12,178
113
Beyler şöyle de yapabiliriz zidane denen şahıs 70 ftn oynayıp 162 ftn kazanmış doğru mu doğru. Bana 70 ftn de verebilir sonuç olarak buraya yazı yazarak konusuna şeref kattım makina123 saygının göstergesi olduğundan seviye atladı konu kimse kusura bakmasın
puhauhuahah marka cs gel

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,948
11,335
113
Çok zoruna gitmiş,ulann harbi,, yapma böyle şeyler hakkı, hakkaniyeti bil milleti kendi menfaatin için yanlış yönlendirme,,sana mı sorucam kimin konusunun altında yorum yapıp destek vereceğimi he ,niye senin elin kolun yokmu adamlar özelikle konuda Destek olan arkadaşlara yazıyor eee ne yapacaktık ya senin gibi beğenip geçmemi mi bekliyorsun,zoruna gitmeyecek oturup sende gerekirse sabaha kadar hem makara tukara hem de dostlarla kazanmanın keyfî sefasını sürerim,,he sen ben yapmıyorum beğenip geçiyorum bedavadan da çekilişte çıkarım ohh be ne alaa.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
19,344
8,198
113
Sende 10ftn sini bana salarsin olur biter

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
19,344
8,198
113
Çok zoruna gitmiş,ulann harbi,, yapma böyle şeyler hakkı, hakkaniyeti bil milleti kendi menfaatin için yanlış yönlendirme,,sana mı sorucam kimin konusunun altında yorum yapıp destek vereceğimi he ,niye senin elin kolun yokmu adamlar özelikle konuda Destek olan arkadaşlara yazıyor eee ne yapacaktık ya senin gibi beğenip geçmemi mi bekliyorsun,zoruna gitmeyecek oturup sende gerekirse sabaha kadar hem makara tukara hem de dostlarla kazanmanın keyfî sefasını sürerim,,he sen ben yapmıyorum beğenip geçiyorum bedavadan da çekilişte çıkarım ohh be ne alaa.
Sabah sabah üşenmeden bu kadar destanı yazdın mı:)

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,629
9,586
113
Tebrikler 500 tl kazandınız

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Herkes sayi saymayi biliyo kardesim senin surekli.her konu altinda sayi.saymana gerek yok begen bol şans dile arada durumu yaz yeterli

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Lan sizden sirami geliyo millete konusuyosun milletin begenip bol şans dilemsine firsat kalmiyo sizden ne anlatiyon sen

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,948
11,335
113
Herkes sayi saymayi biliyo kardesim senin surekli.her konu altinda sayi.saymana gerek yok begen bol şans dile arada durumu yaz yeterli
Ben bundan zevk alıyorum deşarj oluyorum herkesin zevki tartışılmaz vesselam,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...