Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı zidane36 / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,149
19,935
113
Bu durumlarda yanliş açılan konuyu adminler beklemede olarak düzeltiyor. Açıklamada konu içinden diye yazılmış

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
Konu içinden denilmiş. Millet gece vakti neden takip etsin. Bir umut diye takip ediyor. @zidane36 Çekiliş yapılacak olsa zaten herkes beğenip geçerdi.
Konu düzeltilebilir adminler tarafından hak olan bu değil yanlışlıkla açmış açarken, yanlışlikla yazılmamış konu içinden diye ama yanlışlıkla açılmış 👌👌👌

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Konuyu gelirse çekiliş açmış kral adamin başını yakmaya gerek yok yapmak istiyosa yapsin kral ben site kuralini soyledim

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,149
19,935
113
Konu düzeltilebilir adminler tarafından hak olan bu değil yanlışlıkla açmış açarken, yanlışla yazılmamış konu içinden diye ama yanlışlıkla açılmış 👌👌👌
Bunun raconu budur zaten. Herkes kendi menfaatinde işte. Adamlar beğenip gitmiş. Bir ihtimal bana çıkar mı diyor. Geçmişte de hep düzeltildi. Totem yapan 3 kişinin emeğine yazık

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
Bunun raconu budur zaten. Herkes kendi menfaatinde işte. Adamlar beğenip gitmiş. Bir ihtimal bana çıkar mı diyor. Geçmişte de hep düzeltildi. Totem yapan 3 kişinin emeğine yazık
Kesinlikle haklısın dostum, yiğidi öldür hakkını yeme

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,149
19,935
113
Konuyu gelirse çekiliş açmış kral adamin başını yakmaya gerek yok yapmak istiyosa yapsin kral ben site kuralini soyledim
Tamam kardeşim sen beğenmişsin sana çıkar umuduyla burayı galyana getirme. Totem yapıp bunları yazmanı tekrar bekleyeceğim.

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
Ödülleri Konu içinden en çok takip edenlerden birkaç kişiye at bence. Boş beleşcilere gitmesin diye düşünüyorum.
İşte tarafsız objektif bakan bir kişi adam ,,,sen niye çekiliş demiyorsun dostum oysa ki çok çok eski bir üyesin sende kuralları biliyorsun👌

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Kral konun benle bi ilgisi yok ben kurali soyledim ilk defami katiliyosunuz gelirse.cekilise benle ne ilgisi.var konun onu anlamdim

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
Kral konun benle bi ilgisi yok ben kurali soyledim ilk defami katiliyosunuz gelirse.cekilise benle ne ilgisi.var konun onu anlamdim
Peki ilk defa mi yanlış olan konu değiştirilecek Dost,niye o ihtimali söylemiyorsun yanlış Bir şey demiyoruz biz lütfen empatiye davet ediyorum seni

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,149
19,935
113
Kardeşim belli ki bir halt da bilmiyorsun. Konu içinden seçilecek dendiğinde adminler beklemede olarak konuyu günceller. Bu yıllardır böyledir. Adam yanlış açmış. Adminler aktif olsa zaten güncellenirdi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Ciksin tabi ya bi.kezde bize ciksin her çekilişin.altinda a
Kardeşim belli ki bir halt da bilmiyorsun. Konu içinden seçilecek dendiğinde adminler beklemede olarak konuyu günceller. Bu yıllardır böyledir. Adam yanlış açmış. Adminler aktif olsa zaten güncellenirdi
Sıkıntı yok o.zaman gönlünden gecen konuyu takip eden iki kişiye atar o zaman bu kadar neden

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,580
9,493
113
Hiç utanmıyonuz mu sabahın 6sında 500 lirayı bölüşmeye hayatınızda hiç 500 tl görmediniz mi gelirse çekiliş konusunda çekiliş yapilir en baştan o şekilde açılmış kimsenin hakkına kimse girmemeli ben beğeni dahi yapmadığım halde söylüyorum bunları sabah modlar çekilisi yapar 2 kişi parasını alır gider bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...