- 5,957
- 3,628
- 113
Oooo tebrikler dagıtım gelirmi 😀😀😀😀Zengin oldum
Oooo tebrikler dagıtım gelirmi 😀😀😀😀Zengin oldum
Ordan sonra dayanamadım 1 k jokere yatırdım lavuklar da freebetin kuralını değiştirmiş canlıdan kupon yaptım 5 k veriyordu geldi, maç önü oynatıyorlarmış artık maç önü kupon yattı😓 Nesineden devam edelim biz kaçak bize göre değil 🤣Demin ki konuda ne güzel muhabbet dönüyodu konu kapandı
Bizi nobonus yapmışlar bonuslari kötüye kullanmışız sanki yatağa atıp sevişmişiz bonusla 🤣Ordan sonra dayanamadım 1 k jokere yatırdım lavuklar da freebetin kuralını değiştirmiş canlıdan kupon yaptım 5 k veriyordu geldi, maç önü oynatıyorlarmış artık maç önü kupon yattı😓 Nesineden devam edelim biz kaçak bize göre değil 🤣
Hemen no bonus yapıyorlar kanka beni daha yapmadılar bakalım ne zaman yapacaklar kuralı da değiştirmişler zaten kötü olmuş daha da yatırmam herhalde ne güzel canlıda tutan kuponu oynayamadım 5.4 k veriyordu. Sonra maç önü salladım yattı orası da cacık artık.Bizi nobonus yapmışlar bonuslari kötüye kullanmışız sanki yatağa atıp sevişmişiz bonusla 🤣
He maç önü olmuş keyifleri nasıl isterse öyle yapıyor sitelerHemen no bonus yapıyorlar kanka beni daha yapmadılar bakalım ne zaman yapacaklar kuralı da değiştirmişler zaten kötü olmuş daha da yatırmam herhalde ne güzel canlıda tutan kuponu oynayamadım 5.4 k veriyordu. Sonra maç önü salladım yattı orası da cacık artık.
Afiyet olsun dostum 😁Girelimde paramızı çekelim
Olur dostParayı çekmek için çuval al kardeş yanına
Napiyon toprak.nasil gidiyorOlur dost
Kemalim yapmazzzz diyoruz sen havale yatırım yapıyon düşme kemalim düşmeeeeOrdan sonra dayanamadım 1 k jokere yatırdım lavuklar da freebetin kuralını değiştirmiş canlıdan kupon yaptım 5 k veriyordu geldi, maç önü oynatıyorlarmış artık maç önü kupon yattı😓 Nesineden devam edelim biz kaçak bize göre değil 🤣
3 gündür Nesinede içim şişti bi kere canım çekti atayım dedim😅 daha da atmam belki bu vesileyle bırakırız inşallah uzun süre devam eder bu sistemKemalim yapmazzzz diyoruz sen havale yatırım yapıyon düşme kemalim düşmeeee
Aslında çok iyi oldu sitelere yatırım azaldı tutuşsunlar biraz şimdide milleti kripto ya yönlendirmek için göz boyama lık kripto bonusları veriyolar3 gündür Nesinede içim şişti bi kere canım çekti atayım dedim😅 daha da atmam belki bu vesileyle bırakırız inşallah uzun süre devam eder bu sistem
Yalanda olsa insan azda olsa hevesleniyor beGirelimde paramızı çekelim
Ben bırakçam komple ya zaten borcum harcım bişeyim de yok macera aramaya gerek yok yani bırakırım inşallah 🙂Aslında çok iyi oldu sitelere yatırım azaldı tutuşsunlar biraz şimdide milleti kripto ya yönlendirmek için göz boyama lık kripto bonusları veriyolar
İnşallah hakkında hayırlısı olsun dostum herşey gönlünce olur inşallahBen bırakçam komple ya zaten borcum harcım bişeyim de yok macera aramaya gerek yok yani bırakırım inşallah 🙂
Amin kardeşim senin de inşallahİnşallah hakkında hayırlısı olsun dostum herşey gönlünce olur inşallah
BendeTebrik ederim, banada gelmişti.
Seçilmiş kişileriz.
bende olmuşum. p.çlere bak hepimizi oltalamışlar😅Zengin oldum
Millet dalga geçiyor artıkForumun tecrübeli sayılacak adamlarındansin bu kadar gereksiz konuyu neden açtın ki