Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zengin Oldum

gofer01

Üye
Yeni Üye
31
8
8
@gofer01 sadece market bim petrol vs harcama iptali çıkıyor onuda iptal etsen kapına dayanırlar
[/QUOTEben garanti bankası sitelere yatırım yaptıgım miktarları itiraz da bulundum ödeme alındı sipariş gelmedi diye ve bir çok madem oldu ve hala acıkta olanlarda var sonucu devam eden onlarda muhtemelen gelir internetten araştır nasıl başvuru yapacagını

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,438
2,432
113
Valla kanka bi yurt dışı tatili şart aslında bu yaşıma geldim bi yurtdısı yapamadım gözüm açık gidicem 😀😀
Bendeki para ile Suriye bile zor 😃 Tümbet dün Celtic 2 golden yatmıştı gelse 35 k alacaktım 7 maçın 6 si gelmiş en düşük oran yatmış terbiyesizim. Hep tekten gidiyorum. Celtic yerine GS desem gelmişti

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,957
3,628
113
Bendeki para ile Suriye bile zor 😃 Tümbet dün Celtic 2 golden yatmıştı gelse 35 k alacaktım 7 maçın 6 si gelmiş en düşük oran yatmış terbiyesizim. Hep tekten gidiyorum. Celtic yerine GS desem gelmişti
Haydaaa valla kötü olmuş sen gene spor işini beceriyon ben ne oynasam yatıyor

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,445
8,085
113
Dağıtım bekliyoruz adam başı 250 USD 🤣🤣

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,438
2,432
113
Haydaaa valla kötü olmuş sen gene spor işini beceriyon ben ne oynasam yatıyor
Bende ne oynasam yatıyor tek maç tek gol falan 4 aydır kasa yapamadım ful kayıp. Bu gün başka maçtan yattiysa haftaya başka maç buluyor. Gelse biraz borçları oderdim birde nesinede 2 gol oranı 1.30 😃

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,957
3,628
113
Bende ne oynasam yatıyor tek maç tek gol falan 4 aydır kasa yapamadım ful kayıp. Bu gün başka maçtan yattiysa haftaya başka maç buluyor. Gelse biraz borçları oderdim birde nesinede 2 gol oranı 1.30 😃
Ben ne zaman basket oynasam tek sayıdan yatıyorum aw :)