Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zengin Oldum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,387
12,058
113
Demin ki konuda ne güzel muhabbet dönüyodu konu kapandı
Ordan sonra dayanamadım 1 k jokere yatırdım lavuklar da freebetin kuralını değiştirmiş canlıdan kupon yaptım 5 k veriyordu geldi, maç önü oynatıyorlarmış artık maç önü kupon yattı😓 Nesineden devam edelim biz kaçak bize göre değil 🤣

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,445
8,085
113
Ordan sonra dayanamadım 1 k jokere yatırdım lavuklar da freebetin kuralını değiştirmiş canlıdan kupon yaptım 5 k veriyordu geldi, maç önü oynatıyorlarmış artık maç önü kupon yattı😓 Nesineden devam edelim biz kaçak bize göre değil 🤣
Bizi nobonus yapmışlar bonuslari kötüye kullanmışız sanki yatağa atıp sevişmişiz bonusla 🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,387
12,058
113
Bizi nobonus yapmışlar bonuslari kötüye kullanmışız sanki yatağa atıp sevişmişiz bonusla 🤣
Hemen no bonus yapıyorlar kanka beni daha yapmadılar bakalım ne zaman yapacaklar kuralı da değiştirmişler zaten kötü olmuş daha da yatırmam herhalde ne güzel canlıda tutan kuponu oynayamadım 5.4 k veriyordu. Sonra maç önü salladım yattı orası da cacık artık.

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,445
8,085
113
Hemen no bonus yapıyorlar kanka beni daha yapmadılar bakalım ne zaman yapacaklar kuralı da değiştirmişler zaten kötü olmuş daha da yatırmam herhalde ne güzel canlıda tutan kuponu oynayamadım 5.4 k veriyordu. Sonra maç önü salladım yattı orası da cacık artık.
He maç önü olmuş keyifleri nasıl isterse öyle yapıyor siteler

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
341
83
Parayı çekmek için çuval al kardeş yanına

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,957
3,628
113
Kemalim yapmazzzz diyoruz sen havale yatırım yapıyon düşme kemalim düşmeeee

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,957
3,628
113
3 gündür Nesinede içim şişti bi kere canım çekti atayım dedim😅 daha da atmam belki bu vesileyle bırakırız inşallah uzun süre devam eder bu sistem
Aslında çok iyi oldu sitelere yatırım azaldı tutuşsunlar biraz şimdide milleti kripto ya yönlendirmek için göz boyama lık kripto bonusları veriyolar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,387
12,058
113
Aslında çok iyi oldu sitelere yatırım azaldı tutuşsunlar biraz şimdide milleti kripto ya yönlendirmek için göz boyama lık kripto bonusları veriyolar
Ben bırakçam komple ya zaten borcum harcım bişeyim de yok macera aramaya gerek yok yani bırakırım inşallah 🙂

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,883
113
Aciklan be lanet gerekçeli karar açıklanda şu paramı alıyım bu Türk yargısı kadar iğrenç bir yargı yok ya kazandığım tazminat davasının parasını sırf gerekçeli karar 1 aydır açıklamadığı için alamıyorum ya