Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışına Nasıl Giderim

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
747
321
63
Arkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.

Ocrah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,797
486
83
niye gidecen ne yapacan gardaşım ne diyek sana şimdi

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
Arkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
ya evleneceksin orada vatandaşlığı olan birisiyle yada maddi olarak kendini ispatlayıp çalışma izni alıcan. ülkesine göre değişiyor tabi ama eli yüzü düzgün bi ülkeye bunlar dışında gitmen çok zor. artık turistik olarak bile sokmuyorlar çünkü türk pasaportunun gücü sıfıra indi. hatta geçende yeşil pasaportu olan bir türkü almanya almadı. dilin var ise dil sınavlarına gir IELTS falan kovala

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Kardeşim 7-8 ülke görmüş , çalışmış ve yaşamış biri olarak yardımcı olayım.

Yurt dışına en basit gidebilmenin yolu turist vizesi ile gidip iş görüşmeleri yaparak bir şirket ile anlaşmak , Türkiye'ye geri gelip çalışma vizesi ile gitmek.

Diğer bir yöntemde kaçak olarak gitmek. Kaçak olarak da en basit , schengen ülkesi sınırında bulunup fakat Avrupa birliğine dahil olmayan ülkelerden kaçak girmek ve yanında pasaport kimlik bir şey bulundurmak ve kendin teslim olup mülteci durumuna düşürmek sonra mülteci kampına alırlar ve sana söylenenleri yapmak dil eğitimi almak sonra da iş bulun oturma izni alabilirsin.

Evlilik yolunu hiç dahil etmedim.

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
kardeşim yabancı dil ileri seviye diyosun,bence günümüz türkiyesinde ki ,yaşam standardı ,geçim derdi,maddi manevi zorluklar,hak hukuk böyle uzar gider de vs durum böyle iken ,gayet mantıklı bi karar, gitmeyi göze al gerisi gelir, illegal mevzulara hiç bulaşma derim,kalifiyeli insansın gerek yok başın ağrır, diğer yasal prosodörleri biliyosundur,önce sabredip para yapacksın,biraz aileden vs sonrası sen sağ ben selamet,gittiğinde gerisi gelir,

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Almanya için 5 K € ya yapan var. Yarısı peşin yarısı da Almanya'ya girdiğinde peşin alıyorlar. Ama sonra tek başınasın. Sadece seni Almanya'ya götürüyorlar ve parayı aldıktan sonra hiç birşeye karışmıyorlar.

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,106
7,585
113
Büyük ticari forumlarda Polonya iş vizesi çıkarıyorlar. Fabrikada saatlik çalışıyorsun. Vizen olduğu için Avrupa içi dolaşım serbest

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,106
7,585
113
Türkleri artık geri yolluyorlar patladı o iş.
bilmiyorum inan ben Ukraynada yaşadım 2 sene. Döndükten bir gün sonra savaş çıktı. Gelmeseydim Avrupaya kaçabiliyordum şansıma.

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
bilmiyorum inan ben Ukraynada yaşadım 2 sene. Döndükten bir gün sonra savaş çıktı. Gelmeseydim Avrupaya kaçabiliyordum şansıma.
Kanka Avrupa'yı s2m ya , 4 sene Almanya'da yaşadım TR ye döndüm sonra İsviçre'ye gittim. Yok kardeşim olmuyor , ailen Tr de en sevdiğin birlikte vakit geçirmekten keyif aldığın insanlar TR de sen oradasın. Parası var sadece ama hayat zevki keyfi sıfır. Bak şimdi 4 senedir trdeyim bu seferde para yok mq 🤣

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,106
7,585
113
Kanka Avrupa'yı s2m ya , 4 sene Almanya'da yaşadım TR ye döndüm sonra İsviçre'ye gittim. Yok kardeşim olmuyor , ailen Tr de en sevdiğin birlikte vakit geçirmekten keyif aldığın insanlar TR de sen oradasın. Parası var sadece ama hayat zevki keyfi sıfır. Bak şimdi 4 senedir trdeyim bu seferde para yok mq 🤣
sorun o zaten. Para olsa Antalya filan ne güzel. Para ABD'de var. 4-5 sene çalışıp gelecen.

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
sorun o zaten. Para olsa Antalya filan ne güzel. Para ABD'de var. 4-5 sene çalışıp gelecen.
Antalya ve çevresinde 15 yıla yakın süren geçti. Antalya'da evin olacak yeterli zaten İngilizcem Almancam iyi , şu satsam yazın aylık 100 K dan aşağı kazanmam.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
1,274
113
2bin euroya sabah atinadasin oradan euya kayniycan boktan isler gidipte napican kollarini acmis seni mi bekliyorlar avrupada buyuk bi multeci nefreti var parayi bulan aranmasi olan cete mensuplari kaciyor ulkene iyi saril

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Tinder indiriyorsun premium üyelik alıp kayıt oluyosun ülkeni Almanya seçiyorsun partner aradığın yaş grubunu 60 80 yapıyosun ordan birine yapay aşık oluyosun… Yurtdışındasın

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
ya evleneceksin orada vatandaşlığı olan birisiyle yada maddi olarak kendini ispatlayıp çalışma izni alıcan. ülkesine göre değişiyor tabi ama eli yüzü düzgün bi ülkeye bunlar dışında gitmen çok zor. artık turistik olarak bile sokmuyorlar çünkü türk pasaportunun gücü sıfıra indi. hatta geçende yeşil pasaportu olan bir türkü almanya almadı. dilin var ise dil sınavlarına gir IELTS falan kovala
IELTS nedir