Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışına Nasıl Giderim

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
905
113
Arkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
bizim işyerinde bi abi var arkadaşı adam arıyormuş ve kurpiyer olarak sırbistana gidiyorsun herşey onlar karşılıyor. bekar olsaydım gidecektim

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
657
113
Arkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Almanya okul yoluyla gidebilirsin kardeşimi gönderdim 2 sene önce çalışıyor iyide kazanıyor

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
bu adama bir şey önermeyin. Belli ki suça bulaşmış şu an kaçak durumda ülkeden nasıl kaçar giderim de cezamı yatmam diye düşünüyor. Umarım hatandan vazgeçip teslim olursun en yakın zamanda

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Sizin orda deniz varsa yüz git kardeşim denizde yüzene pasaport sormuyorlar biraz erzak al yanina

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Edirne Meriç nehrinde kaçarsın Bulgaristan a tırı durdur seni Avrupa'ya götürsün

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Kaçak gideceksen o iş bende hangi ülke istersen var . Ancak paran yoksa 1 adım bile atma . Sonra çok ağlarsın. Ortalama en az 30 bin doların olması gerekir. Başka rakam diyenlere asla inanma açıklıktan ôlürsün

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
559
113
Antalya ve çevresinde 15 yıla yakın süren geçti. Antalya'da evin olacak yeterli zaten İngilizcem Almancam iyi , şu satsam yazın aylık 100 K dan aşağı kazanmam.
Kankam ne kadar inanarak boş konuşuyorsun. O paralar yok artık Antalya'da. Ben 32 yıldır Antalya'dayim iyi derecede yabancı dilim var ben alamıyorum

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,379
3,467
113
For me ı m still thinking the same but like some other friends said you had to go with touristical voyage and don t spend ur money to travel just search some jobs at somewhere. Whenever you find turn to Turkey back and wait for their invite it s the basic way. Trust me