- 15,161
- 13,020
- 113
iyi derece dilim var demiş geçer herhaldeIngilterede oturum calisma izni alabilecegin dil sinavi bir ingiliz bile kolaylikla gecemez
iyi derece dilim var demiş geçer herhaldeIngilterede oturum calisma izni alabilecegin dil sinavi bir ingiliz bile kolaylikla gecemez
Ooo zormuş o zaman 🙃Ingilterede oturum calisma izni alabilecegin dil sinavi bir ingiliz bile kolaylikla gecemez
Bu sınava nasıl girebilirim online oluyor muiyi derece dilim var demiş geçer herhalde
bizim işyerinde bi abi var arkadaşı adam arıyormuş ve kurpiyer olarak sırbistana gidiyorsun herşey onlar karşılıyor. bekar olsaydım gidecektimArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Almanya okul yoluyla gidebilirsin kardeşimi gönderdim 2 sene önce çalışıyor iyide kazanıyorArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Sizin orda deniz varsa yüz git kardeşim denizde yüzene pasaport sormuyorlar biraz erzak al yaninaArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Telegramda form paylaşılacakBu sınava nasıl girebilirim online oluyor mu
Kaçak gideceksen o iş bende hangi ülke istersen var . Ancak paran yoksa 1 adım bile atma . Sonra çok ağlarsın. Ortalama en az 30 bin doların olması gerekir. Başka rakam diyenlere asla inanma açıklıktan ôlürsünArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Kusursuz malsın yeminle 😂😂Telegramda form paylaşılacak
PuhahaUçakla
Kankam ne kadar inanarak boş konuşuyorsun. O paralar yok artık Antalya'da. Ben 32 yıldır Antalya'dayim iyi derecede yabancı dilim var ben alamıyorumAntalya ve çevresinde 15 yıla yakın süren geçti. Antalya'da evin olacak yeterli zaten İngilizcem Almancam iyi , şu satsam yazın aylık 100 K dan aşağı kazanmam.
For me ı m still thinking the same but like some other friends said you had to go with touristical voyage and don t spend ur money to travel just search some jobs at somewhere. Whenever you find turn to Turkey back and wait for their invite it s the basic way. Trust meArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Hangi ülke1.5 yıldır vize sarasındayım yordu
AvusturyaHangi ülke