ya evleneceksin orada vatandaşlığı olan birisiyle yada maddi olarak kendini ispatlayıp çalışma izni alıcan. ülkesine göre değişiyor tabi ama eli yüzü düzgün bi ülkeye bunlar dışında gitmen çok zor. artık turistik olarak bile sokmuyorlar çünkü türk pasaportunun gücü sıfıra indi. hatta geçende yeşil pasaportu olan bir türkü almanya almadı. dilin var ise dil sınavlarına gir IELTS falan kovalaArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Türkleri artık geri yolluyorlar patladı o iş.Büyük ticari forumlarda Polonya iş vizesi çıkarıyorlar. Fabrikada saatlik çalışıyorsun. Vizen olduğu için Avrupa içi dolaşım serbest
bilmiyorum inan ben Ukraynada yaşadım 2 sene. Döndükten bir gün sonra savaş çıktı. Gelmeseydim Avrupaya kaçabiliyordum şansıma.Türkleri artık geri yolluyorlar patladı o iş.
Kanka Avrupa'yı s2m ya , 4 sene Almanya'da yaşadım TR ye döndüm sonra İsviçre'ye gittim. Yok kardeşim olmuyor , ailen Tr de en sevdiğin birlikte vakit geçirmekten keyif aldığın insanlar TR de sen oradasın. Parası var sadece ama hayat zevki keyfi sıfır. Bak şimdi 4 senedir trdeyim bu seferde para yok mq 🤣bilmiyorum inan ben Ukraynada yaşadım 2 sene. Döndükten bir gün sonra savaş çıktı. Gelmeseydim Avrupaya kaçabiliyordum şansıma.
sorun o zaten. Para olsa Antalya filan ne güzel. Para ABD'de var. 4-5 sene çalışıp gelecen.Kanka Avrupa'yı s2m ya , 4 sene Almanya'da yaşadım TR ye döndüm sonra İsviçre'ye gittim. Yok kardeşim olmuyor , ailen Tr de en sevdiğin birlikte vakit geçirmekten keyif aldığın insanlar TR de sen oradasın. Parası var sadece ama hayat zevki keyfi sıfır. Bak şimdi 4 senedir trdeyim bu seferde para yok mq 🤣
Antalya ve çevresinde 15 yıla yakın süren geçti. Antalya'da evin olacak yeterli zaten İngilizcem Almancam iyi , şu satsam yazın aylık 100 K dan aşağı kazanmam.sorun o zaten. Para olsa Antalya filan ne güzel. Para ABD'de var. 4-5 sene çalışıp gelecen.
2bin euroya sabah atinadasin oradan euya kayniycan boktan isler gidipte napican kollarini acmis seni mi bekliyorlar avrupada buyuk bi multeci nefreti var parayi bulan aranmasi olan cete mensuplari kaciyor ulkene iyi sarilArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Tinder indiriyorsun premium üyelik alıp kayıt oluyosun ülkeni Almanya seçiyorsun partner aradığın yaş grubunu 60 80 yapıyosun ordan birine yapay aşık oluyosun… YurtdışındasınArkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
IELTS nedirya evleneceksin orada vatandaşlığı olan birisiyle yada maddi olarak kendini ispatlayıp çalışma izni alıcan. ülkesine göre değişiyor tabi ama eli yüzü düzgün bi ülkeye bunlar dışında gitmen çok zor. artık turistik olarak bile sokmuyorlar çünkü türk pasaportunun gücü sıfıra indi. hatta geçende yeşil pasaportu olan bir türkü almanya almadı. dilin var ise dil sınavlarına gir IELTS falan kovala
Ingilterede oturum calisma izni alabilecegin dil sinavi bir ingiliz bile kolaylikla gecemezIELTS nedir