Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışına Nasıl Çıkarım

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Kardeşim pasaport ile Bulgaristan'a git 90 gün vizesiz kalabiliyorsun.
Orada illa kanal bulursun seni kıyıdan köşeden Almanya'ya atarlar ücreti karşılığında Almanya'ya gidince iltica başvurusu yapar işine bakarsın
Bulgaristan vize gerek nerde vizesiz oluyor mu

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
330
83
Kanka herkes gitmek istiyor da yasa dışı yolları tavsiye etmem

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
229
43
Muhtarla görüş VE SELAM

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,538
4,119
113
Beyler sadece bilen yazsın
Makedonyaya vizesiz giriş var 90 gün sınırı var
Ayda 15 gün TR de kalıyorum 15 gün makedonyada kalıyorum
Şimdi ben bu sistemde sürekli devam edemiyorum değil mi
2 kez gittim 15 gün orda kaldım toplam 30 gün son 2 ayda
Nasıl oluyor bu iş

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Beyler sadece bilen yazsın
Makedonyaya vizesiz giriş var 90 gün sınırı var
Ayda 15 gün TR de kalıyorum 15 gün makedonyada kalıyorum
Şimdi ben bu sistemde sürekli devam edemiyorum değil mi
2 kez gittim 15 gün orda kaldım toplam 30 gün son 2 ayda
Nasıl oluyor bu iş
Blmıom vlla kıral

Ridvansimsek

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
106
43
Kaçak Göcek işlere girmeyin hem paranizdan hemde sicilinizden olursunuz ,mümkünse evlenip gitmeye çalışın ama uzun ve mesaketli,işçi olarak gelebilirseniz hem hızlı hem kolay oturum alırsınız

Onerebilecegim başka bir şey ise turizm sezonu açıldı bir sürü otel elaman alımı yapmaya başlamıştır ,bı sansinizi deneyin belki birileriyle tanisirsiniz hayatınız aniden değişebilir

Ben danimarkadayim şu an evliyim iki çocuğum var 5 senedir turist gelip gidiyordum geçen sene aile birleşimi yaptık 1 senedir burdayım cevap bekliyorum hala bazı kriterler çocuk yaş durumu vs bu gibi sebeplerden dolayı süreç bayağı uzun sürdü

Hekesin hakkında hayırlısı güzel bir ülke imkanlar güzel hayat pahalı ama iyide kazanıyorsun Avrupa'dan ziyade İskandinav ulkeri daha sakin ve + guzel

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
328
83
Yaş 25 altiysa gitmeni tavsiye ederim üstüyse uzak dur kaldiramazsin

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Şubat 8de arkadaşım aldığı davet vizesi ile Almanyaya uçtu ve Dortmund'a iner inmez iltica başvurusu yaptı.Onu bir Cezayirli ile birlikte Bavyeradaki bir kampa yolladılar.Bu sene sınır kontrolunden gelen giden az diye 12 kişilik bir oda vermişlerdi.Tek kalıyordu.Günde 1 defa yemek veriyorlar onu dolabına koyup istediğin saat yiyormuşsun.Ertesi gun konusmaya cağırmışlar.Yanında para var mı demişler var demiş ve elinden almışlar 1600 euro kadar.Gocmen fonuna yardıma gidecek demişler.Sonra davet eden arkadaşı dava etmiş haberim yoktu diye.3 ayrı dava açıldı üstüne,dun de gelen cok diye kapısı kapanmayan bir odaya yollamışlar.Internet iyi cekmiyormuş.Para harcaması yasak cunku iltica etmişsin.Kredi kartını kullanamıyor.En yakın şehir 6km olan yolu yuruyurek gidip geliyor eğer başka gocmenler yardım etmezse.Oturum alsa bile asla sosyal yardım alamayacakmış vize alıp kandırdığı için.Sakın AB ülkelerine turisttik veya davetiye ile gidip kalmayın.Arkadaşım çok pişman ve geri donmesi için yine beklemesi lazımmış.Prosedurler ve burokrasi cok uzun ve eski.Tiroid hastası ve ilaç alması lazım ama sosyal yardım baş agrısı ilacı bile vermiyormuş.

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,383
4,184
113
Acilen serengetiye gitmem lazım nasıl giderim dostlarım