- 1,672
- 590
- 113
var tanıdık çıkacaksan 😁
Amerika'ya İngiltere'ye git alamanyaua gitmeİşçi daveti falan nasıl çıkarım reisler bı yolu yok mu
İlk bir Kıbrıs'a Gürcistan'a çıksın sonra Almanya , ABD İNGİLTERE en son iş kankaAmerika'ya İngiltere'ye git alamanyaua gitme
Ben birşeyler duydum bir arkadaştan Almanya'ya gitti deport yedi Fransa'ya gitti bin beş yüz evroyla bir arkadaşı evrak halletti ona Fransa'da 10 yıllık oturum aldı bir arkadaşı sayesinde sonra İtalya'ya geldi ordan İzmir'e izne geldi Fransa'da gelseydi aldığı oturum yanıyor du ondan italyadan geldi yani millet Avrupa'da çok şeytan herşeyi biliyorİlk bir Kıbrıs'a Gürcistan'a çıksın sonra Almanya , ABD İNGİLTERE en son iş kanka
Avrupa'da rüşvet var. Muhtemelen rüşvet ile oturum almıştır. Yoksa 10 yıllık oturum almak için iyi bir meslek , kariyer felan lazım.Ben birşeyler duydum bir arkadaştan Almanya'ya gitti deport yedi Fransa'ya gitti bin beş yüz evroyla bir arkadaşı evrak halletti ona Fransa'da 10 yıllık oturum aldı bir arkadaşı sayesinde sonra İtalya'ya geldi ordan İzmir'e izne geldi Fransa'da gelseydi aldığı oturum yanıyor du ondan italyadan geldi yani millet Avrupa'da çok şeytan herşeyi biliyor
Aynen rüşvet var iki hafta içinde de almış oturum Almanya'dan Fransa'ya kaçmışAvrupa'da rüşvet var. Muhtemelen rüşvet ile oturum almıştır. Yoksa 10 yıllık oturum almak için iyi bir meslek , kariyer felan lazım.
Kral kaçak gidebilirsin kredi çekicem 9 ay sonra Amerika yada Kanada ya gıdıcez amcaoğluylaİşçi daveti falan nasıl çıkarım reisler bı yolu yok mu