Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışına Nasıl Çıkarım

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,672
590
113
var tanıdık çıkacaksan 😁

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
Facebooktan yurt dışına çalışmak için eleman arayanlar var ordan bak tabi güven önemli burada bazıları dürüst bazıları dolandırıcı

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,672
590
113
yurt dışına gittikten sonra her türlü bulursun iş mesleğin varsa bide çok daha rahat bulursun

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
817
113
İlk bir Kıbrıs'a Gürcistan'a çıksın sonra Almanya , ABD İNGİLTERE en son iş kanka
Ben birşeyler duydum bir arkadaştan Almanya'ya gitti deport yedi Fransa'ya gitti bin beş yüz evroyla bir arkadaşı evrak halletti ona Fransa'da 10 yıllık oturum aldı bir arkadaşı sayesinde sonra İtalya'ya geldi ordan İzmir'e izne geldi Fransa'da gelseydi aldığı oturum yanıyor du ondan italyadan geldi yani millet Avrupa'da çok şeytan herşeyi biliyor

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,588
113
Almanya ya zaten gidilmez iyice Türkiye gibi yaptılar orayı ipini koparan Almanya'ya gidiyor.Gidenlerin zihniyette hep malum şahsı destekler nitelikte.Türkiye'den beter oldu,Almanya'yı Hacılar bastı yani,euroları alıp buraya yemeye gelen ve Türk Halkıyla dalga geçen Alamancıların kaynağına gidilmez.Özellikle bakacaksın ne kadar az Türk varsa bı ülkede oraya kaçacaksın.Bana Şahsen Vietnam ,Tayland bile daha cazip geliyor Almanya'dan.

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Ben birşeyler duydum bir arkadaştan Almanya'ya gitti deport yedi Fransa'ya gitti bin beş yüz evroyla bir arkadaşı evrak halletti ona Fransa'da 10 yıllık oturum aldı bir arkadaşı sayesinde sonra İtalya'ya geldi ordan İzmir'e izne geldi Fransa'da gelseydi aldığı oturum yanıyor du ondan italyadan geldi yani millet Avrupa'da çok şeytan herşeyi biliyor
Avrupa'da rüşvet var. Muhtemelen rüşvet ile oturum almıştır. Yoksa 10 yıllık oturum almak için iyi bir meslek , kariyer felan lazım.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
483
83
Alamanya!?!?!? bile bizi kıskanıyormuş yurtdışında sefil olursun Türkiye'de iş çokmuş asgari ücretle bir yerlerde çalış evde alırsın arabada alırsın diyen çokmuş diye bir masal var

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Istanbul Karaköyde gemici olmak isteyenlerin basvurduğu biryer var

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Öncelikle sicilinin temiz olması lazım. Kredi puanın bile çok önemli..

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
817
113
Avrupa'da rüşvet var. Muhtemelen rüşvet ile oturum almıştır. Yoksa 10 yıllık oturum almak için iyi bir meslek , kariyer felan lazım.
Aynen rüşvet var iki hafta içinde de almış oturum Almanya'dan Fransa'ya kaçmış

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,588
113
Yakında Afganlar gibi Dış hat uçakların altına tutunup kaçmaya çalışacaz.

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,887
1,311
113
Uçağa bin yallah arabistana

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
958
113
Kardeşim pasaport ile Bulgaristan'a git 90 gün vizesiz kalabiliyorsun.
Orada illa kanal bulursun seni kıyıdan köşeden Almanya'ya atarlar ücreti karşılığında Almanya'ya gidince iltica başvurusu yapar işine bakarsın

Nf2807

FENERBAHÇE💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,193
1,329
113
Suriyelilere sor onlar konuya daha hakim 🤣