Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışına Nasıl Çıkarım

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
160
43
İşçi daveti falan nasıl çıkarım reisler bı yolu yok mu
Kaçak şeyler deneme hayatından olursun ben denedim Hırvat polisler karda kışta bizi soydu dövdü telefon ne varsa aldı ama aptaldik biz biraz daha iyi yollar bulursan basaririsin ama risk çok yüksek ve ölüm de isin bir gerçeği

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
804
113
Aklı imkanı olan kaçsın bu sirkiyeden

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,654
17,298
113
Avrupaya boş gelmeyin.
Diliniz (İngilizce+gideceğiniz ülkenin anadili)eğitiminiz, zaanaatınız mesleğiniz olsun.
Bunlar olsa bile,önce kendi millettinden insanları tercih ediyorlar,unutmayın.

Türkiyede iş bulmak daha kolay.

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Lisans mezunu isen bir yolu var Almanya için.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
Reis iş daveti falan atıverırmısın
Öyle olmuyor maalesef bende daha oturum almadım kamptayim kolay kolay oturum vermiyor Türklere evlilik yapacan oda 20 bin Euro ile 25 Euro para istiyorlar burlarda hayat yok calisirsan para var çalışmasan kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye cennet çok güzel iktidar değişmediği sürece malesef dahada batağa gidecegiz

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
541
113
Biz Avrupa'ya gitsek euro alacaz bu seferde euro cinsinden yatıracaz sitelere yine açız

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,857
813
113
🛂 1. Pasaport Alımı

Yurt dışına çıkmak için öncelikle geçerli bir pasaportunuzun olması gerekir. Pasaport başvurusu için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden randevu alarak gerekli belgelerle başvuruda bulunabilirsiniz. Pasaportunuzun seyahat tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması önemlidir .

---

🛃 2. Vize Başvurusu

Gideceğiniz ülkenin vize politikalarına göre vize almanız gerekebilir. Vize başvurusu için genellikle aşağıdaki belgeler istenir:

Pasaport

Vize başvuru formu

Biyometrik fotoğraf

Uçak bileti ve konaklama rezervasyonları

Seyahat sağlık sigortası

Banka hesap dökümleri

Vize harç ücretleri ülkeye ve vize türüne göre değişiklik gösterir. Örneğin, 2025 yılı için tek girişli vize harcı 7.882,70 TL olarak belirlenmiştir .

---

💶 3. Yurt Dışı Çıkış Harcı

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, yurt dışına çıkarken yurt dışı çıkış harcı ödemekle yükümlüdür. 2025 yılı itibarıyla bu harç 710 TL'dir . Harç ödemesi, havalimanlarında bulunan ödeme noktalarından, anlaşmalı bankalardan veya Dijital Vergi Dairesi üzerinden yapılabilir .

---

🏨 4. Uçak Bileti ve Konaklama Rezervasyonu

Vize başvurusu sırasında genellikle gidiş-dönüş uçak bileti ve konaklama rezervasyonlarınızın belgeleri istenir. Bu nedenle seyahatinizi planlarken bu rezervasyonları önceden yapmanız önemlidir.

---

🩺 5. Seyahat Sağlık Sigortası

Birçok ülke, vize başvurusu sırasında seyahat sağlık sigortası talep eder. Bu sigorta, seyahatiniz süresince oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı sizi güvence altına alır. Sigortanın, seyahat tarihinizden 1 gün önce başlayıp dönüş tarihinizden 1 gün sonra sona erecek şekilde düzenlenmesi önerilir .

---

💳 6. Finansal Durumunuzu Belgeleyin

Vize başvurularında, seyahatinizi finanse edebileceğinizi gösteren banka hesap dökümleri talep edilebilir. Bu nedenle yeterli bakiyeye sahip bir banka hesabınızın olması ve bunu belgeleyebilmeniz önemlidir.

---

🧳 7. Seyahat Belgelerinizi Hazırlayın

Seyahatiniz öncesinde aşağıdaki belgeleri hazırlamanız faydalı olacaktır:

Pasaport ve varsa vize

Uçak bileti

Konaklama rezervasyonları

Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Yurt dışı çıkış harcı ödeme belgesi

Banka hesap dökümleri

Kimlik kartı
Bende yurtdışında çıktım da sadece yurtdışı çıkış harcı verdim diğerlerini yapmadım