- 43,535
- 12,144
- 113
70 64monaco basketli kupon kesin içerde gibi, manresada cosup cevirirse bi kuponda ordan yakalarız ins
70 64monaco basketli kupon kesin içerde gibi, manresada cosup cevirirse bi kuponda ordan yakalarız ins
aynen, kuponların sonuclanmasını beklicez iste sonra çekim yapıcam direkt, gönlümden geçen belirlediğim ve konu içerisinde de belirttiğim arkadaşlara 200 er tl jestimizi yapmak için ulaşıcam, begenen alır begenmeyen almaz. Borçları ödedim mi bana birşey kalmıcak zaten yatın promo kod konularında görürseniz şaşırmayın 🤣 keşke 20k da bitseydide herkese 500 ya da 1k atsaydık3 lose 2 wonn kasa 7500 sanirim
Sıkıntı yok dost kesene bereket, dusunmen yeteraynen, kuponların sonuclanmasını beklicez iste sonra çekim yapıcam direkt, gönlümden geçen belirlediğim ve konu içerisinde de belirttiğim arkadaşlara 200 er tl jestimizi yapmak için ulaşıcam, begenen alır begenmeyen almaz. Borçları ödedim mi bana birşey kalmıcak zaten yatın promo kod konularında görürseniz şaşırmayın 🤣 keşke 20k da bitseydide herkese 500 ya da 1k atsaydık
yok beni bilen biliyor zaten reis gönlü bol insanım, geçende böyle bonus çevirdik bets10 da 1600 de bitti 3 arkadas takip etmişti onlarada 200 jest yaptık, adamlar burda 30k 40k kazanıyor tek kuponda 2 kişiye 3 kişiye dagıtım yapıyorlar, ben burda deneme bonusundan buralara getirmişim 8k da acil ödemem var götümde yılan var diyorum 😅 yani garip yaaa neyse konuşmucam daha fazlaSıkıntı yok dost kesene bereket, dusunmen yeter
Ama diğer arkadaşlar kabul ederse şöyle yapalım, 5 kişiyiz birimiz rol açsın 1-2 adımlık en azından biraz daha miktarı arttiririz belki @butragueno ?yok beni bilen biliyor zaten reis gönlü bol insanım, geçende böyle bonus çevirdik bets10 da 1600 de bitti 3 arkadas takip etmişti onlarada 200 jest yaptık, adamlar burda 30k 40k kazanıyor tek kuponda 2 kişiye 3 kişiye dagıtım yapıyorlar, ben burda deneme bonusundan buralara getirmişim 8k da acil ödemem var götümde yılan var diyorum 😅 yani garip yaaa neyse konuşmucam daha fazla
Cevirime baktin mi son haleyok beni bilen biliyor zaten reis gönlü bol insanım, geçende böyle bonus çevirdik bets10 da 1600 de bitti 3 arkadas takip etmişti onlarada 200 jest yaptık, adamlar burda 30k 40k kazanıyor tek kuponda 2 kişiye 3 kişiye dagıtım yapıyorlar, ben burda deneme bonusundan buralara getirmişim 8k da acil ödemem var götümde yılan var diyorum 😅 yani garip yaaa neyse konuşmucam daha fazla
Tmm diger kupon sonuclansin 7600 cekecen
Ne borç ödemesi olum deli misin sen PSG'ye seri bas kasayı seriiiiiiii borcunu ödeyip gece gece rahat uyuyup düzenini bozma olmyok beni bilen biliyor zaten reis gönlü bol insanım, geçende böyle bonus çevirdik bets10 da 1600 de bitti 3 arkadas takip etmişti onlarada 200 jest yaptık, adamlar burda 30k 40k kazanıyor tek kuponda 2 kişiye 3 kişiye dagıtım yapıyorlar, ben burda deneme bonusundan buralara getirmişim 8k da acil ödemem var götümde yılan var diyorum 😅 yani garip yaaa neyse konuşmucam daha fazla
hasdhhsahdhahhd, şuan tam butra gibi konuştun kardo 🤣Ne borç ödemesi olum deli misin sen PSG'ye seri bas kasayı seriiiiiiii borcunu ödeyip gece gece rahat uyuyup düzenini bozma olm
Psg barça kombine üst 10k domaldık psg maçı ilk yarı 1.5 üst 10k domaldık başka nasıl konuşcam kankahasdhhsahdhahhd, şuan tam butra gibi konuştun kardo 🤣
Kesene bereket ustaaçevrim tamam monaconun sonuçlanmasını bekliyoruz şuan, 7600 de kapatıyoruz rollingimizi, gönlümden 300 geçti, ben 250 ile başlamıştım bugun yani kullanmasını bilen için küçük bir miktar değil, konu içerisinde söylediğim 5 arkadaşa jest için ulaşıcam. isteyen alır isteyen almaz kimseyi zorla takip etsin diye davet etmedim.
ben tahmin ettim böyle olcağını kanka ondan full basketten ilerledim bugun, bi karagumruk kg var yazdıydım o da kanser etti son dk geldi zaten 😅 ama senin için takip edecem psg ve barca maclarını hala umut var bence istedilermi 30 dkda üst yapar o picler 🤣Psg barça kombine üst 10k domaldık psg maçı ilk yarı 1.5 üst 10k domaldık başka nasıl konuşcam kanka![]()
Bu bets10 nasil verdi la 1kfreebet. Yatirima mi falsn miYaw oyle deme ben buraya kadar 250 tl lik bonusla geldim iste kanka oyle dusun
takip etmene gerek yok 10k bastıgım kuponu o psg ve barça malı ilk yarı 0-0 bitti diye 1800 e bozup slotta yedim tertemizben tahmin ettim böyle olcağını kanka ondan full basketten ilerledim bugun, bi karagumruk kg var yazdıydım o da kanser etti son dk geldi zaten 😅 ama senin için takip edecem psg ve barca maclarını hala umut var bence istedilermi 30 dkda üst yapar o picler 🤣