Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ygtygt - CindrellaMan #EP:2 | Kasa: 950 , Adım: Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,378
6,159
113
Beyler önce şu kuponlar bir bitsin, konuşur karar veririz adamın 1 kuponu geldi daha diğerleri kesin değil bakalım

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kanka ben kişi sayısını baştan belirlediydim zaten, 4 kişi +1 ek kontenjanımız, sonradan ilk butra kankam dahil oldu onunla kontenjanı doldurduk, sıkıntı yok yani jest yapacağımız insanlar belli suan zaten, birdahaki rolle farklı arkadaslara yaparız.

Hani bu lafımın üstünede hayır diyorsan kanka jesti begenmiyor diye dusunurum, 8k direkt borca gidecek gucum bu kadarına yetiyor yapçak birşey yok yani öyle düşünüyorsanda

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,605
9,719
113
Kanka ben kişi sayısını baştan belirlediydim zaten, 4 kişi +1 ek kontenjanımız, sonradan ilk butra kankam dahil oldu onunla kontenjanı doldurduk, sıkıntı yok yani jest yapacağımız insanlar belli suan zaten, birdahaki rolle farklı arkadaslara yaparız.

Hani bu lafımın üstünede hayır diyorsan kanka jesti begenmiyor diye dusunurum, 8k direkt borca gidecek gucum bu kadarına yetiyor yapçak birşey yok yani öyle düşünüyorsanda
La sana bir sey demedik. Pic olacak zaten o para birine toplu at rolling yapsin dedik. Vurucu yapsin o kazanırsa atar zaten bize

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
monaco basketli kupon kesin içerde gibi, manresada cosup cevirirse bi kuponda ordan yakalarız ins

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...