- 18,515
- 16,838
- 113
ben takip falan etmedim dayıcım işin gırgır kısmındayım@egehandro broma atarsin kanka
ben takip falan etmedim dayıcım işin gırgır kısmındayım@egehandro broma atarsin kanka
Dün 2 tane tuttu la zaten 3-5 oran birisi tutsa 10 tane daha kupon parası cıkıyoIsimleri sasirmis olabilir ama genel olarak egehandro lose kuponlari goruyoz hgg
Basik agridi la al iste kactim benben takip falan etmedim dayıcım işin gırgır kısmındayım
Tmm @butragueno ortak bi 2 adım yaparsın bölüşür bi kişiye ulaşırızBasik agridi la al iste kactim ben
Benjmkinide sana atsin bol sans mac izlicemben takip falan etmedim dayıcım işin gırgır kısmındayım
HimDün 2 tane tuttu la zaten 3-5 oran birisi tutsa 10 tane daha kupon parası cıkıyo
Tezgahı güzel yere açtık gibi bugünBenjmkinide sana atsin bol sans mac izlicem
Kanka ben kişi sayısını baştan belirlediydim zaten, 4 kişi +1 ek kontenjanımız, sonradan ilk butra kankam dahil oldu onunla kontenjanı doldurduk, sıkıntı yok yani jest yapacağımız insanlar belli suan zaten, birdahaki rolle farklı arkadaslara yaparız.@egehandro broma atarsin kanka
Ben de çok isterim ama samp liginde 20 oran tutturmak gibi bir hayalim var idkemskTezgahı güzel yere açtık gibi bugün
Yiğit önce bi kazansın da, ardından milyona yürücezBen de çok isterim ama samp liginde 20 oran tutturmak gibi bir hayalim var idkemsk
La sana bir sey demedik. Pic olacak zaten o para birine toplu at rolling yapsin dedik. Vurucu yapsin o kazanırsa atar zaten bizeKanka ben kişi sayısını baştan belirlediydim zaten, 4 kişi +1 ek kontenjanımız, sonradan ilk butra kankam dahil oldu onunla kontenjanı doldurduk, sıkıntı yok yani jest yapacağımız insanlar belli suan zaten, birdahaki rolle farklı arkadaslara yaparız.
Hani bu lafımın üstünede hayır diyorsan kanka jesti begenmiyor diye dusunurum, 8k direkt borca gidecek gucum bu kadarına yetiyor yapçak birşey yok yani öyle düşünüyorsanda
Bir bitsin şu kuponlar konuşalım dostLa sana bir sey demedik. Pic olacak zaten o para birine toplu at rolling yapsin dedik. Vurucu yapsin o kazanırsa atar zaten bize
Bol sans dosttBir bitsin şu kuponlar konuşalım dost
Yaw oyle deme ben buraya kadar 250 tl lik bonusla geldim iste kanka oyle dusunLa sana bir sey demedik. Pic olacak zaten o para birine toplu at rolling yapsin dedik. Vurucu yapsin o kazanırsa atar zaten bize
legia basketli kupon kesin pakette diğerlerine bakıcaz bakalım 😅3 kupon patladi
Futbol da paket 2 kesin paketlegia basketli kupon kesin pakette diğerlerine bakıcaz bakalım 😅