Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ygtygt - CindrellaMan #EP:2 | Kasa: 950 , Adım: Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
1741207960728.png

an itibariyle durum bu, ortadaki kupon geliyor birtek, kasayı 7600 ile kapatıcaz böyle biterse

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
3 lose 2 wonn kasa 7500 sanirim
aynen, kuponların sonuclanmasını beklicez iste sonra çekim yapıcam direkt, gönlümden geçen belirlediğim ve konu içerisinde de belirttiğim arkadaşlara 200 er tl jestimizi yapmak için ulaşıcam, begenen alır begenmeyen almaz. Borçları ödedim mi bana birşey kalmıcak zaten yatın promo kod konularında görürseniz şaşırmayın 🤣 keşke 20k da bitseydide herkese 500 ya da 1k atsaydık

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,469
6,528
113
aynen, kuponların sonuclanmasını beklicez iste sonra çekim yapıcam direkt, gönlümden geçen belirlediğim ve konu içerisinde de belirttiğim arkadaşlara 200 er tl jestimizi yapmak için ulaşıcam, begenen alır begenmeyen almaz. Borçları ödedim mi bana birşey kalmıcak zaten yatın promo kod konularında görürseniz şaşırmayın 🤣 keşke 20k da bitseydide herkese 500 ya da 1k atsaydık
Sıkıntı yok dost kesene bereket, dusunmen yeter

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Sıkıntı yok dost kesene bereket, dusunmen yeter
yok beni bilen biliyor zaten reis gönlü bol insanım, geçende böyle bonus çevirdik bets10 da 1600 de bitti 3 arkadas takip etmişti onlarada 200 jest yaptık, adamlar burda 30k 40k kazanıyor tek kuponda 2 kişiye 3 kişiye dagıtım yapıyorlar, ben burda deneme bonusundan buralara getirmişim 8k da acil ödemem var götümde yılan var diyorum 😅 yani garip yaaa neyse konuşmucam daha fazla

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,469
6,528
113
yok beni bilen biliyor zaten reis gönlü bol insanım, geçende böyle bonus çevirdik bets10 da 1600 de bitti 3 arkadas takip etmişti onlarada 200 jest yaptık, adamlar burda 30k 40k kazanıyor tek kuponda 2 kişiye 3 kişiye dagıtım yapıyorlar, ben burda deneme bonusundan buralara getirmişim 8k da acil ödemem var götümde yılan var diyorum 😅 yani garip yaaa neyse konuşmucam daha fazla
Ama diğer arkadaşlar kabul ederse şöyle yapalım, 5 kişiyiz birimiz rol açsın 1-2 adımlık en azından biraz daha miktarı arttiririz belki @butragueno ?

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,585
12,168
113
Cevirime baktin mi son hale

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ne borç ödemesi olum deli misin sen PSG'ye seri bas kasayı seriiiiiiii borcunu ödeyip gece gece rahat uyuyup düzenini bozma olm

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
çevrim tamam monaconun sonuçlanmasını bekliyoruz şuan, 7600 de kapatıyoruz rollingimizi, gönlümden 300 geçti, ben 250 ile başlamıştım bugun yani kullanmasını bilen için küçük bir miktar değil, konu içerisinde söylediğim 5 arkadaşa jest için ulaşıcam. isteyen alır isteyen almaz kimseyi zorla takip etsin diye davet etmedim.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,585
12,168
113
çevrim tamam monaconun sonuçlanmasını bekliyoruz şuan, 7600 de kapatıyoruz rollingimizi, gönlümden 300 geçti, ben 250 ile başlamıştım bugun yani kullanmasını bilen için küçük bir miktar değil, konu içerisinde söylediğim 5 arkadaşa jest için ulaşıcam. isteyen alır isteyen almaz kimseyi zorla takip etsin diye davet etmedim.
Kesene bereket ustaa

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Psg barça kombine üst 10k domaldık psg maçı ilk yarı 1.5 üst 10k domaldık başka nasıl konuşcam kanka :D
ben tahmin ettim böyle olcağını kanka ondan full basketten ilerledim bugun, bi karagumruk kg var yazdıydım o da kanser etti son dk geldi zaten 😅 ama senin için takip edecem psg ve barca maclarını hala umut var bence istedilermi 30 dkda üst yapar o picler 🤣

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
ben tahmin ettim böyle olcağını kanka ondan full basketten ilerledim bugun, bi karagumruk kg var yazdıydım o da kanser etti son dk geldi zaten 😅 ama senin için takip edecem psg ve barca maclarını hala umut var bence istedilermi 30 dkda üst yapar o picler 🤣
takip etmene gerek yok 10k bastıgım kuponu o psg ve barça malı ilk yarı 0-0 bitti diye 1800 e bozup slotta yedim tertemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...