http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Yamanbaba / Gelsin 45k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
15000
Kupon Oranı
3.05

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
Lütfen kabalaşma.. Salça olmak falan yakışmıyor senin gibi düşünceli bir insana
Güzel kardeşim benim senin ile vakit harcayarak kadar boş vaktim yok o yüzden kusura bakma evli barklı adamım ben uğraşamicam teşekkür ediyorum sana hayırlı geceler diliyorum

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
İkinizde hee deyin geçin oluyor bazen yazışma esnasında yanlış anlaşılmalar. Keyifler şıkır şıkır bozmayın kafanızı @Emre1910 @Werderbremen. Şu çocuğu örnek alın. Şarkı ile dalıyor ortama, relax çocuk @dost

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
Werderbremen
Emre1910

Neden gerildiniz
Anlaşamadığınız nokta nedir
Reis konu gayet açık ben kuponu başka yerde takiplediğimi dile getirmişim vs. Kırk takla attım demişim yazarken gelmiş eğitimi nerden aldın guvercin bu kadar takla atmıyor felan çocuk muyuz biz evli barklı adamız edilecek laf mı

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,339
7,856
113
İkinizde hee deyin geçin oluyor bazen yazışma esnasında yanlış anlaşılmalar. Keyifler şıkır şıkır bozmayın kafanızı @Emre1910 @Werderbremen. Şu çocuğu örnek alın. Şarkı ile dalıyor ortama, relax çocuk @dost
Yanlış anlayan yanlış insandır derler bizim orada dost :) Benim tartıştığım kimseyi bulamazsın. Arkadaş gerildi yoksa ben gülüp eğlenmeye geldim :D

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
134,181
181,302
113
Reis konu gayet açık ben kuponu başka yerde takiplediğimi dile getirmişim vs. Kırk takla attım demişim yazarken gelmiş eğitimi nerden aldın guvercin bu kadar takla atmıyor felan çocuk muyuz biz evli barklı adamız edilecek laf mı
Yanlış anlayan yanlış insandır derler bizim orada dost :) Benim tartıştığım kimseyi bulamazsın. Arkadaş gerildi yoksa ben gülüp eğlenmeye geldim :D
karşılıklı olarak kimseyle sataşma olmasın lütfen
bu konuda saygıyı koruyalım dostum
sen laf söyledin
o sana söyledi
uzamasın gereksiz konu
karşılıklı diyolağa girmeyin yeterlidir
Tek istediğimiz Saygı Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...