- 30,621
- 9,651
- 113
Kar var çok iyi dost 😁Teşekkürler can dostum , sorma ya dünden beri in çık in çık in çık kafayı yedim 16.500 kaara girdik 😁
Kar var çok iyi dost 😁Teşekkürler can dostum , sorma ya dünden beri in çık in çık in çık kafayı yedim 16.500 kaara girdik 😁
Sana sadece gülüyorum @Yamanbaba benim dediğimde yalan var mı gardaşımGüvercinler bile o kadar atmıyor kral ? Eğitimi nerede aldın ?
Ankara geceleri ama ramazan 😊Ahahha cikiyorum dışarı , 1 saatliğine dostlarımın yanına gidiyorum çekim verdim 50k , lux Doğukent hamamı var Aquapark bilirsin Ankara'da tek 😁
Orası çok iyi la havuzu zayıf amaAhahha cikiyorum dışarı , 1 saatliğine dostlarımın yanına gidiyorum çekim verdim 50k , lux Doğukent hamamı var Aquapark bilirsin Ankara'da tek 😁
Ramazan olmayaydı, bi mazotlanırdık agaa agaaa. Öyle stres kalktı üstümüzden. Zarar diyor çıktı diyor kar dıyor. Gerçi karı şimdi napcanı hepimiz biliyoruz da en azindan sarar çıktı. Gelsin hadi kupın gelsinAyikön nü 😂😂
Bende gülüyorum kral gecemizi neşelendirdin eyvSana sadece gülüyorum @Yamanbaba benim dediğimde yalan var mı gardaşım
Yok yok kupon felan yok durun odemesi var adamınRamazan olmayaydı, bi mazotlanırdık agaa agaaa. Öyle stres kalktı üstümüzden. Zarar diyor çıktı diyor kar dıyor. Gerçi karı şimdi napcanı hepimiz biliyoruz da en azindan sarar çıktı. Gelsin hadi kupın gelsin@Yamanbaba
Aga yoldayım ızmıre gidiyorum. Yarın donucem. Ben gidince tuttuysa senin için carsambada bı yosgata gidebilirimAhahha cikiyorum dışarı , 1 saatliğine dostlarımın yanına gidiyorum çekim verdim 50k , lux Doğukent hamamı var Aquapark bilirsin Ankara'da tek 😁
Sürtüşmek istemiyorum beni bilen bilir bende yalan olmaz @Yamanbaba söylesin bu kuponu ilk maçtan beri takipliyorum ben wpden boş yapma yaniBende gülüyorum kral gecemizi neşelendirdin eyv![]()
Wp yasak değil mi laSürtüşmek istemiyorum beni bilen bilir bende yalan olmaz @Yamanbaba söylesin bu kuponu ilk maçtan beri takipliyorum ben wpden boş yapma yani
Aynen kral sürtüşme ban yersin falan mazallah 2 günlük zarar yazmasın sana rastgeleSürtüşmek istemiyorum beni bilen bilir bende yalan olmaz @Yamanbaba söylesin bu kuponu ilk maçtan beri takipliyorum ben wpden boş yapma yani
Niye yasak olsun la dost olamaz mıyız reel görüşemez miyiz deli misin 😂😂Wp yasak değil mi la
Bilmem @Shellac'a sormak lazımNiye yasak olsun la dost olamaz mıyız reel görüşemez miyiz deli misin 😂😂
Niye ben yiyorum sende yiyebilirsin neticede ortam geren salça olan sensinAynen kral sürtüşme ban yersin falan mazallah 2 günlük zarar yazmasın sana rastgele
Forum kurallarını bulmakla uğraşmicamNiye yasak olsun la dost olamaz mıyız reel görüşemez miyiz deli misin 😂😂
Ben basit bir soru sordum eğitimi nerede aldın diye gerilen sensin biraderimNiye ben yiyorum sende yiyebilirsin neticede ortam geren salça olan sensin
Varsa öyle bir şey benim haberim yok vallahaForum kurallarını bulmakla uğraşmicam