- 134,208
- 181,306
- 113
Güzel kardeşim benim senin ile vakit harcayarak kadar boş vaktim yok o yüzden kusura bakma evli barklı adamım ben uğraşamicam teşekkür ediyorum sana hayırlı geceler diliyorumLütfen kabalaşma.. Salça olmak falan yakışmıyor senin gibi düşünceli bir insana
Reis konu gayet açık ben kuponu başka yerde takiplediğimi dile getirmişim vs. Kırk takla attım demişim yazarken gelmiş eğitimi nerden aldın guvercin bu kadar takla atmıyor felan çocuk muyuz biz evli barklı adamız edilecek laf mı
Yanlış anlayan yanlış insandır derler bizim orada dostİkinizde hee deyin geçin oluyor bazen yazışma esnasında yanlış anlaşılmalar. Keyifler şıkır şıkır bozmayın kafanızı @Emre1910 @Werderbremen. Şu çocuğu örnek alın. Şarkı ile dalıyor ortama, relax çocuk @dost
Dost arkadaş kırk takla attım diyince taklacı güvercin misali kelime haznemin de zenginliğiyle arkadaşa güzelleme yaptım fakat elektriğimiz uyuşmadı
Sal bi aw. Yevmıyesısız onu düşün. Bugün çalışamadıkYanlış anlayan yanlış insandır derler bizim orada dostBenim tartıştığım kimseyi bulamazsın. Arkadaş gerildi yoksa ben gülüp eğlenmeye geldim
![]()
Allah yardımcın olsun dostSal bi aw. Yevmıyesısız onu düşün. Bugün çalışamadık
Reis konu gayet açık ben kuponu başka yerde takiplediğimi dile getirmişim vs. Kırk takla attım demişim yazarken gelmiş eğitimi nerden aldın guvercin bu kadar takla atmıyor felan çocuk muyuz biz evli barklı adamız edilecek laf mı
karşılıklı olarak kimseyle sataşma olmasın lütfenYanlış anlayan yanlış insandır derler bizim orada dostBenim tartıştığım kimseyi bulamazsın. Arkadaş gerildi yoksa ben gülüp eğlenmeye geldim
![]()