- 17,902
- 5,538
- 113
@xmen7772 dostum un rol olunca muhabbet e geldim.dedimya çıkmam lazımMurat abinin neden girdiği belli oldu![]()
![]()
@xmen7772 dostum un rol olunca muhabbet e geldim.dedimya çıkmam lazımMurat abinin neden girdiği belli oldu![]()
![]()
Yoksa 10k mesaj konusunu açardımMurat abinin neden girdiği belli oldu![]()
![]()
Baskan 10k mesaja 50 lira iptal Murat abim sohbete gelmiş şaka yapmış
sen hala yanlış konuşuyorsun kardeş herkes burada bana içinizde sigara parası atan oldumu hiç beyler delikanlı gibi söyleyin yada ben kimseden sigara parası istedimmiValla dost siz kendi aranızda bişey olunca illaki çıkıyor o sigara parası bunu çok iyi biliyorum, bana karşı olan tutumlarınizıda biliyorum bende bunu görüp tecrübe etmiş oldum, zan altında kalmana gerek yok neyse onu söyledim
Aç abi destek veririz 100 lira ateşlesin nolcak sanki başkana koyar mıYoksa 10k mesaj konusunu açardım![]()
Aynen para nedir erhanım senin köpeğin olsunBaskan 10k mesaja 50 lira iptal Murat abim sohbete gelmiş şaka yapmış![]()
Ya böyle algılama yazdığimı, sana direk dediğim bişey değil bu genelleme yapıyorum.sen hala yanlış konuşuyorsun kardeş herkes burada bana içinizde sigara parası atan oldumu hiç beyler delikanlı gibi söyleyin yada ben kimseden sigara parası istedimmi
Sen sanıyon ki bi tek sende yok MahirEyv dost
Sen sanıyon ki bi tek sende yok MahirEyv dost
işte genelleme yapınca kurunun yanında yaşıda yakıyorsun kardeşim neyse kapatalım bu konuyu okYa böyle algılama yazdığimı, sana direk dediğim bişey değil bu genelleme yapıyorum.
eyvallah abi papara noyu bırak biz atarız baskanaArkadaşlar görüşürüz kendinize iyi davranın bol şanslar
Birak bu işleri erhanSen sanıyon ki bi tek sende yok Mahir
Al gülüm ver gülüm bu işler önce vercen sonra toplıcanbak ben 2 günde 155 lira topladım
hep bunlar yatırım ama gel gelelim 0ız yine mk![]()
Yattimi o mactan
Kimse kimseye tanımadan vermez sana doğruyu söylüyorumBirak bu işleri erhan
Kötü kaçmış kardeşim ya
Vaybe tekte mi kaldı bu kupon
tekten gitti kanka sıkıntı cok butun vietnam 0-0Vaybe tekte mi kaldı bu kupon