ula abi hiç güleceğim yoktuhaha 77 biz ne yapcaz![]()
ula abi hiç güleceğim yoktuhaha 77 biz ne yapcaz![]()
evetO etkilik Jeton muydu Beyler
Bende Jeton yok looo paparadan atsın
Yandımı neden süre belirtmemıskı bro işteyiz Gorsek atardık@İskorpit kanka senin hakkın yandı haberin olsun umut dün 2ye kadar beklerim atmazsalar göndermem dedi
Yok ya erhanım yeni girdim forma çıkacağım dışarıoo abi burda mısın hala![]()
kanka paparayı kitlesinler inan umrumda değil para yok mk 1k var içindeBende Jeton yok looo paparadan atsınbizimde papara yı kitlemesinler cevremdekı bır kac kısıyı de kıtlemısler erhanın muhabbet gibi
Tamam abi aksama paslasırız yine buralardayızYok ya erhanım yeni girdim forma çıkacağım dışarı
Tamam kardeşimTamam abi aksama paslasırız yine buralardayız
2-3 gol attırıpda öyle gitseydin bariYok ya erhanım yeni girdim forma çıkacağım dışarı
Dur bakayım 15/20 dk var daha2-3 gol attırıpda öyle gitseydin bari![]()
goondermıcek kanka olsa nolur@Umutks41 Adas Forumdamısın Looo
Parasında Degilim Ben ona atayım msj attım ben ona adam cevap dahi vermedi ona takıldım Ben yoksa parasının Ta... Erhanımgoondermıcek kanka olsa noluradam yazdı diyorum dun 2ye kadar jeton ıd göndermesseniz hakkınız yanar diye
Erken başlamışsın bekleyip normal maçlara yapsaydın yaya yok bu çekik gözlüler hep böyle kaleye şut çektim zannediyor tribüne tribüne vurdum zannediyor gol oluyor![]()
20 30 tl daha var sitede yeter o banaErken başlamışsın bekleyip normal maçlara yapsaydın ya