Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Wnrtndgr/ Yolcu Yolunda Gerek

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,073
113
Acıktım yemek yiyim dedim açık bir yer bulamadım saat 3 te taksiyle yemek yemeye gittim inat ettim gittiğim yerde kokoreç bitmiş köfte dünden kalma sucuk zaten çok sevmem geri geldim yürüye yürüye sonra fırına gideyim dedim börek alayım o da yok diger fırına giderken yolda köpek kovaladi dedim skerler abi geldim eve ekmeğin arasına domates peynir zeytin yedim gram doymadim sabahta açık yer yok doğru düzgün aga yine kaldık otobüs kekine cikolatasina

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,073
113
Neyse gecede 11 de kahvedeydim dayilarla 100lük parti okey oynuyorduk okey atan 50 daha alır falan 450 koydum cebe 1 okeyle ulan gaza geldik dedim bu sarmadı 300 lük tek atalım oynadım kaybettim sonra dedim bir 200 lük daha atalım onu da kaybettim dedm skeyim sizi aw aldığımı hep geri verdim

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,073
113
2 saat kaldı sabah buz gibi abi ya otobüsle otogara git falan ama şehirden her ay banko 1-2 değişik şehre gitmek iyi geliyor yani hava değişimi iyi oluyor ben zaten kendimce gezmeyi de seven bir insanım birde kulaklığı takip yolu izlemek vs işte yani yolculukla ilgili kafamın içinde ayrı bir ütopya var

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,073
113
Oooh ben şimdi birde yolda maclari takip ederim zaten tek mola oluyor onda da bı kahve sigara akanzee

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
2 saat kaldı sabah buz gibi abi ya otobüsle otogara git falan ama şehirden her ay banko 1-2 değişik şehre gitmek iyi geliyor yani hava değişimi iyi oluyor ben zaten kendimce gezmeyi de seven bir insanım birde kulaklığı takip yolu izlemek vs işte yani yolculukla ilgili kafamın içinde ayrı bir ütopya var
Gençken gezmek güzel para olurda

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,073
113
Ulan geçen sefer rezil oldum azıcık gittim indim yumruk makinesi varmış işte kız arkadaşımda yanımdaydı önümdeki lavuk vurdu boksördü ayak üstü 2 sohbet ettik dedim bu ne böyle bunu mu vurdun dedim baya sertmis o balon mu dersiniz top mu dersiniz ulan bir koydum bileğim kirilacakti ne sert aletmis aw rezil rüsva olduk 200 fark yedik adamdan sonra da yalandan işte ben pek yormadim ya kolumu şimdi yoldan geldik çok yormaya gerek yok ssss ssss diye güldüm hemen kaçtık