- 78,026
- 50,067
- 113
Sana da bir parliament alakEe ben
Sana da bir parliament alakEe ben
Sağol dostBol şanslar yeşillensin
Donuyordur şimdi varyaaAngara aaabeeeey
OoooooooAbi gönül işleri ya benim hatun Hacettepede okuyor da ayda banko 5-6 gün Ankara'da oluyorum işte bu ayda bugün gidiyorum bir hafta takılıp gelcem geri yine
Evet şuan Zonguldak'ta donuyorDonuyordur şimdi varyaa
Ankara daha beterdir 😂Evet şuan Zonguldak'ta donuyor
Evet kral tahmin ediyorum Ekim'de bile donuyordu Ankara havası bir farklı ayazı kulak kesiyor bitiriyor ama yapcak yokAnkara daha beterdir 😂
Kalacak yerin varmı orda yoksa yarın arayayım birkaç arkadasiBugün varya hiç uyumadim dün gece de uyuyamadik
Otel rezervasyon yaptım abi ya önceden bilseydim derdim sana da artık birdahakine gitmeden söyleyeyim sana tanıdığın olursa bakalımKalacak yerin varmı orda yoksa yarın arayayım birkaç arkadasi
Tmm gitmeden bı hafta önce haber ver ayarlayayimOtel rezervasyon yaptım abi ya önceden bilseydim derdim sana da artık birdahakine gitmeden söyleyeyim sana tanıdığın olursa bakalım
Tamam abeeey sağolTmm gitmeden bı hafta önce haber ver ayarlayayim
Gençken gezmek güzel para olurda2 saat kaldı sabah buz gibi abi ya otobüsle otogara git falan ama şehirden her ay banko 1-2 değişik şehre gitmek iyi geliyor yani hava değişimi iyi oluyor ben zaten kendimce gezmeyi de seven bir insanım birde kulaklığı takip yolu izlemek vs işte yani yolculukla ilgili kafamın içinde ayrı bir ütopya var