Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wasil / Kasa 350 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,566
38,388
113
Bende işte yeni yeni öğreniyorum başta öğrenmek iyidir ama senin gibi en azından 30dan sonra öğrenmedik 🤣🤣
Para gelir gider ve dost ben enazindan alnım açık 10 senedir forumdayim onların hepsi gitti yeni nicklerle geldiler bir daha gittiler ama biz dimdik ayaktayiz :) .... Sen saniyormusun kibenden aldıkları para onlarda kaldı alıp bir siteye atıp kaybettiler olan adamliklarina oldu...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,566
38,388
113
Hele forumda bir mahoaga vakası yasadikki şimdiki dolancilar Halit etmis :) kulağı çınlasın

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,157
3,850
113
Para gelir gider ve dost ben enazindan alnım açık 10 senedir forumdayim onların hepsi gitti yeni nicklerle geldiler bir daha gittiler ama biz dimdik ayaktayiz :) .... Sen saniyormusun kibenden aldıkları para onlarda kaldı alıp bir siteye atıp kaybettiler olan adamliklarina oldu...
Olsun ya dost yinede paran kalmasın kimsede niye kalsın sen dilek çeşmesi misin sen darüşşafaka mısın kumarcı esirgeme kurumu musun

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,198
1,630
113
Yarın @Hakan170 bu dostada açarım 2/3 gün rol yok az duralım dmde millet herkese açtırıyorsun sürekli senin adın dönüyor falan filan istiyor şimdilik az duralım olmadı gizli odaya geçerik (EKİP) olarak🤣🤣🤣🤪

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...