- 23,945
- 22,371
- 113
Valla ondaki kafaylan eger burdan kazanç elde edebiliyorsa ben başkanın yerinde olsam forumun yuzde doksanı ni banlarimVardır la onda para onun olayı burdan koparmak
Valla ondaki kafaylan eger burdan kazanç elde edebiliyorsa ben başkanın yerinde olsam forumun yuzde doksanı ni banlarimVardır la onda para onun olayı burdan koparmak
Dm den değil ya konularda yazdım snaa ben dm atmiyorum kimseye zatenDm ışıkları yanmadı hiç
Ulen bi açıyorum 4/5 dm 20/30 bildirim yetişemiyorum 😛🤩Dm den değil ya konularda yazdım snaa ben dm atmiyorum kimseye zaten
Dm atmadım ben zaten dost besiktasin açtığı konudan yazdım snaa bana rol actiracakmisin diyeUlen bi açıyorum 4/5 dm 20/30 bildirim yetişemiyorum 😛🤩
Valla bende herhalde rekor bir keresinde 130 k kazanmıştım 2 gün foruma girmedim döndüğümde 87 dm vardıUlen bi açıyorum 4/5 dm 20/30 bildirim yetişemiyorum 😛🤩
Bugün yoğundum bildirdim sabahtan tüm bildirimlere bakamadım kusura bakma yarına bakalımDm atmadım ben zaten dost besiktasin açtığı konudan yazdım snaa bana rol actiracakmisin diye
Bugun hiç konu açamadım bugün benim için kara bir gündür varsa imkanin küçük bir rol yapim yoksa eger de sağlık olsun ne diyelim baskaBugün yoğundum bildirdim sabahtan tüm bildirimlere bakamadım kusura bakma yarına bakalım
130 u 2 günde mi bitirdinde döndün aklım orda kaldı😂😂Valla bende herhalde rekor bir keresinde 130 k kazanmıştım 2 gün foruma girmedim döndüğümde 87 dm vardı![]()
Yok ya 316 ile döndüm130 u 2 günde mi bitirdinde döndün aklım orda kaldı😂😂
Rolmü 🤨🧐
O dmler hep olur hepValla bende herhalde rekor bir keresinde 130 k kazanmıştım 2 gün foruma girmedim döndüğümde 87 dm vardı![]()
Savuruyorduk bin TL 5 TL rol actiriyorduk130 u 2 günde mi bitirdinde döndün aklım orda kaldı😂😂
Heee rollll hahahahaRolmü 🤨🧐
Bu forumda samimi söylüyorum şuan itibari ile 30 k dan fazla alacağım var ve mutlaka ama mutlaka aktif reaktif tüm üyelere para atmisimdirO dmler hep olur hep
Rol yaptir bana simdi kafayı yiyecem aylar sonra ilk kez rol yapamadım elim ayağım titriyor suan puahahRolmü 🤨🧐
Sakin aşkımRol yaptir bana simdi kafayı yiyecem aylar sonra ilk kez rol yapamadım elim ayağım titriyor suan puahah
Alacaklarını alamazsın reis geçmiş olsun hatayı baştan yapmışsınBu forumda samimi söylüyorum şuan itibari ile 30 k dan fazla alacağım var ve mutlaka ama mutlaka aktif reaktif tüm üyelere para atmisimdir
CıkıtısRol yaptir bana simdi kafayı yiyecem aylar sonra ilk kez rol yapamadım elim ayağım titriyor suan puahah
Abım ben askerım gece nobetı abımRolmü 🤨🧐