- 2,854
- 2,094
- 113
GelRol yaptir bana simdi kafayı yiyecem aylar sonra ilk kez rol yapamadım elim ayağım titriyor suan puahah
GelRol yaptir bana simdi kafayı yiyecem aylar sonra ilk kez rol yapamadım elim ayağım titriyor suan puahah
Bende burdayım reis
Koşuyorum puahah
Gs yazıyor ben beşiktaşlıyım😇Abım ben askerım gece nobetı abım
Dur hakanım bi senBende burdayım reis
Gazıantepspor kısaltması oGs yazıyor ben beşiktaşlıyım😇
Claraya attıramadkn şan yarın için söz verdik diye biliyorum🤣Bende burdayım reis
Poku yedik yarin adam profili Beşiktaş yapar kesinGs yazıyor ben beşiktaşlıyım😇
Clarayi sonradan gördüm sayılmaz o😄😄Claraya attıramadkn şan yarın için söz verdik diye biliyorum🤣
Onu ogreneli cok oldu dost karım hasta diyen mi eşim ameliyatta diyen mi... Ev sahibi evden attı diyen mi... Saf adamdik o zamanlar herkese inanıyorduk zorla beni duygusuz yaptılarAlacaklarını alamazsın reis geçmiş olsun hatayı baştan yapmışsın![]()
1903 te kartalın askı dogdu hadı hısssetttPoku yedik yarin adam profili Beşiktaş yapar kesin
Antepliyim 1905te ant bin Fransızlardan kurtuluş yılı adam haklı🤣🤣Gazıantepspor kısaltması o
Adamsın dost var bı yakınlık diyordum besitasliymisGs yazıyor ben beşiktaşlıyım😇
Ne cok ortak yonumuz varAntepliyim 1905te ant bin Fransızlardan kurtuluş yılı adam haklı🤣🤣
Bende işte yeni yeni öğreniyorum başta öğrenmek iyidir ama senin gibi en azından 30dan sonra öğrenmedik 🤣🤣Onu ogreneli cok oldu dost karım hasta diyen mi eşim ameliyatta diyen mi... Ev sahibi evden attı diyen mi... Saf adamdik o zamanlar herkese inanıyorduk zorla beni duygusuz yaptılar
Puahahaha@Erhan2121 en azından musavı felanım demedı dını degıstırcektık gece gece puajaj
25 Aralık yazmayı unutmuşsunAntepliyim 1905te ant bin Fransızlardan kurtuluş yılı adam haklı🤣🤣