- 2,186
- 1,617
- 113
Sen nerdesin paralı adam😏😅😅Neyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
Sen nerdesin paralı adam😏😅😅Neyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
Destege sorsana ne diyorlar guncelleme mi var yineNeden sonuçlanmıuor buEkli dosyayı görüntüle 828211
Hay onların güncellemesineDestege sorsana ne diyorlar guncelleme mi var yine
Bugun 4 msj attim snaa cvp bile vermedin bende umudu kestim senden puabbaSen nerdesin paralı adam😏😅😅
Guncelleme varsa umudu kes valla çok uzun sürüyor guncelemeHay onların güncellemesine
Başarırsak sana atarım ben de kupon sonuçlanmıyor mis gibi 2 maç gittiBugun 4 msj attim snaa cvp bile vermedin bende umudu kestim senden puabba
Mesajlara cevap vermiyor kanka isteyince ulaşıyor hahahahahaBugun 4 msj attim snaa cvp bile vermedin bende umudu kestim senden puabba
Yok bana atma takip eden kişilere at dostBaşarırsak sana atarım ben de kupon sonuçlanmıyor mis gibi 2 maç gitti
Ben sizin gibi değilim ben hemen kırılıyorum puahaMesajlara cevap vermiyor kanka isteyince ulaşıyor hahahahaha
Bnm kayıp kuponu bile sonuçlanmadi hala sen düşün 😂Başarırsak sana atarım ben de kupon sonuçlanmıyor mis gibi 2 maç gitti
Bende kırıldımBen sizin gibi değilim ben hemen kırılıyorum puaha
Güncelleme var o zaman kesinBnm kayıp kuponu bile sonuçlanmadi hala sen düşün 😂
@aminisego kara para mı@aminisego sponsorluğunda başarırsak 2 dosta roll açtırırız
Acım dıyen @duvar01 nerdeBen sizin gibi değilim ben hemen kırılıyorum puaha
Temiz para ile kumar mı oynanır@aminisego kara para mı
Mesaj gelmedi engellemişsinBugun 4 msj attim snaa cvp bile vermedin bende umudu kestim senden puabba
Dm ışıkları yanmadı hiçMesaj gelmedi engellemişsin
Vardır la onda para onun olayı burdan koparmakValla simdi de açtır kesin eger onun 100 lirası varsa suan ben eşek gibi aniririm
Ula nasıl yanmadı bende attım 2 tane abımm abımm yazdımDm ışıkları yanmadı hiç
Olablr kankaGüncelleme var o zaman kesin