Hayda geçmiş olsun dostumBraga ofaayttn yedi bizi @wasil
Kupon sonuçlanmadı ki@Aktas25 liste için çok geç kaldın be kardeşim daha konu açılınca atsaydın tövbe tövbe dur bi kazansın adam hele 🤣🤣🤣🤣🤣
Farkındayım gardaşım onun için yazmadım ajjasjsjjssKupon sonuçlanmadı ki
Vatan saolsun mk 😂😂Hayda geçmiş olsun dostum
Neyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
Bu olayı Sinan çıkardı hep sksjsjsmdNeyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
Yok dost roll olduğu için aldım zaten son karar tabiki roll sahibinin sonra karışıklık oluyor ben takip ettim yokum ben ikinci adımda geldim vs falan diyeNeyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
sinan da telegram gruplarında öğrendi o muhabbeti. sinanın evvelini bilirizBu olayı Sinan çıkardı hep sksjsjsmd
Bende seni severim saolasinNeyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
bu çocuk bir kere benim konumda da liste çıkardı oradan sonra 2 adım da lose oldu uğursuzluk getiriyor hepNeyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
Laaa maç bitecek daha sonuçlanmadı kuponNeyin listesi bu siz konuda bir kere misarfirsiniz kafanıza göre listes cikarmayin artik aktas seni severim ama yapma bole seyler
Hemen siliyorum listeyibu çocuk bir kere benim konumda da liste çıkardı oradan sonra 2 adım da lose oldu uğursuzluk getiriyor hep
Senin de canın saolsun dedim ya severim seni başkası olsaydi varya neyseYok dost roll olduğu için aldım zaten son karar tabiki roll sahibinin sonra karışıklık oluyor ben takip ettim yokum ben ikinci adımda geldim vs falan diye
Ben site sahibimiyim dost ben ne yapabilirim kiLaaa maç bitecek daha sonuçlanmadı kupon
Yaaa maçlar gidiyorBen site sahibimiyim dost ben ne yapabilirim ki
Güney Amerika var gece 2 den sonra bekleriz ne olacak puhhaaYaaa maçlar gidiyor
Santa clara 0.5 altGüney Amerika var gece 2 den sonra bekleriz ne olacak puhhaa