Çocuğun ilaç parasını burda arıyorsan yaşama senİnşallah babada çıkar valla çok iyi olur çocuğa ilaç parası yapcam hadi bkm herkese bol şanslar
İnsan şunu yazarken utanır yaİnşallah babada çıkar valla çok iyi olur çocuğa ilaç parası yapcam hadi bkm herkese bol şanslar
200 liraya asprin yok la ne ilacıİnşallah babada çıkar valla çok iyi olur çocuğa ilaç parası yapcam hadi bkm herkese bol şanslar
Neden utanaym arkasim onu anlamadım İnşallah bana çıkar dedim adama yalvarmadimİnsan şunu yazarken utanır ya
Ulan 200 lira veriyor 200 lira 20 bin lira değil nasıl babasin sen cebinde 200 lira olmayan adam baba mi olur babaysan gerekise 18 saat çalışıcan uyumican çoluğun çocuğun rızkıni kumarda yemicen sabah sabah dinden imandan çıkarma adamı yaNeden utanaym arkasim onu anlamadım İnşallah bana çıkar dedim adama yalvarmadim
Bilinçli evlilik yapacan aga sırf evlenmek için evlenmeyin arkadaşlar zorunluda değil evlilik olayı. İlaç parasını yanlış yerde arıyonNeden utanaym arkasim onu anlamadım İnşallah bana çıkar dedim adama yalvarmadim
Dümen yapıyor reis 200 tl için duygusal senaryo muhtemelen yaşıda 20 falanUlan 200 lira veriyor 200 lira 20 bin lira değil nasıl babasin sen cebinde 200 lira olmayan adam baba mi olur babaysan gerekise 18 saat çalışıcan uyumican çoluğun çocuğun rızkıni kumarda yemicen sabah sabah dinden imandan çıkarma adamı ya
Canım kardeşim bilmediğin konular hakkında konuşma kimin ne durumda olduğunu sen bilemezsin benm babaligim hakkında yorumda yapamazsin düzgün konuşmayacaksan yazma no verm telde söyle ne soyleyeceksenUlan 200 lira veriyor 200 lira 20 bin lira değil nasıl babasin sen cebinde 200 lira olmayan adam baba mi olur babaysan gerekise 18 saat çalışıcan uyumican çoluğun çocuğun rızkıni kumarda yemicen sabah sabah dinden imandan çıkarma adamı ya
Günlük işe bul dostum . Diyelim 200 çıkmadı ne yapacaksın o zaman. Sizi anlamak mümkün değilİnşallah babada çıkar valla çok iyi olur çocuğa ilaç parası yapcam hadi bkm herkese bol şanslar