http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği vyper4343 | Adminlerim 3 Kişiye 200 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,020
2,289
113
tebrikler

cavcav26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
108
43
İnşallah babada çıkar valla çok iyi olur çocuğa ilaç parası yapcam hadi bkm herkese bol şanslar

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,625
655
113
Adminler serpme kahvaltı da

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,304
20,888
113
Neden utanaym arkasim onu anlamadım İnşallah bana çıkar dedim adama yalvarmadim
Ulan 200 lira veriyor 200 lira 20 bin lira değil nasıl babasin sen cebinde 200 lira olmayan adam baba mi olur babaysan gerekise 18 saat çalışıcan uyumican çoluğun çocuğun rızkıni kumarda yemicen sabah sabah dinden imandan çıkarma adamı ya

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,923
2,905
113
Neden utanaym arkasim onu anlamadım İnşallah bana çıkar dedim adama yalvarmadim
Bilinçli evlilik yapacan aga sırf evlenmek için evlenmeyin arkadaşlar zorunluda değil evlilik olayı. İlaç parasını yanlış yerde arıyon

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,625
655
113
Ulan 200 lira veriyor 200 lira 20 bin lira değil nasıl babasin sen cebinde 200 lira olmayan adam baba mi olur babaysan gerekise 18 saat çalışıcan uyumican çoluğun çocuğun rızkıni kumarda yemicen sabah sabah dinden imandan çıkarma adamı ya
Dümen yapıyor reis 200 tl için duygusal senaryo muhtemelen yaşıda 20 falan

cavcav26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
108
43
Canım kardeşim bilmediğin konular hakkında konuşma kimin ne durumda olduğunu sen bilemezsin benm babaligim hakkında yorumda yapamazsin düzgün konuşmayacaksan yazma no verm telde söyle ne soyleyeceksen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...