- 5,325
- 2,315
- 113
Kesene bereket atayım IBANDünkü çekiliş sonucu çıkan arkadaşlara odemeleri yapılmıştır 1 kişi dışında oda ibanini atmadi adminlerin bilgisi var darısı bugunkulere
Kesene bereket atayım IBANDünkü çekiliş sonucu çıkan arkadaşlara odemeleri yapılmıştır 1 kişi dışında oda ibanini atmadi adminlerin bilgisi var darısı bugunkulere
Bence reis sen kendin seç adminler geç gelirDünkü çekiliş sonucu çıkan arkadaşlara odemeleri yapılmıştır 1 kişi dışında oda ibanini atmadi adminlerin bilgisi var darısı bugunkulere
ilaç parasını burdan mı bekliyonİnşallah babada çıkar valla çok iyi olur çocuğa ilaç parası yapcam hadi bkm herkese bol şanslar
No verin kardeşim yaşımı öğrenirsin ne kadar avelsiniz yeminle ya aln Allah aşkına sizin olsun 200 TL ne konustunuzDümen yapıyor reis 200 tl için duygusal senaryo muhtemelen yaşıda 20 falan
biz yine bilinçli bagımlıyız galiba yani nelerin derdin olup kumardan neleri bekleyenler var ilginçİnsan şunu yazarken utanır ya
Dostum seç 3 kişi ortalık savaş alanına çevirilir.Dünkü çekiliş sonucu çıkan arkadaşlara odemeleri yapılmıştır 1 kişi dışında oda ibanini atmadi adminlerin bilgisi var darısı bugunkulere
Kardeş belki de hiç yatırım yapmıyordur sadece bonus veya kod kovalıyordur ekstra gelir elde etmek içinUlan 200 lira veriyor 200 lira 20 bin lira değil nasıl babasin sen cebinde 200 lira olmayan adam baba mi olur babaysan gerekise 18 saat çalışıcan uyumican çoluğun çocuğun rızkıni kumarda yemicen sabah sabah dinden imandan çıkarma adamı ya
O duruma inşallah düşmem ama düşersemde kafama tak tak 2 mermi.biz yine bilinçli bagımlıyız galiba yani nelerin derdin olup kumardan neleri bekleyenler var ilginç
ben kumarı bırakmadan çocuk sahibi olamam hayatını , çocugunun ilaç parasını buradan çekilişe bağlıyorbiz yine bilinçli bagımlıyız galiba yani nelerin derdin olup kumardan neleri bekleyenler var ilginç
Gel WhatsAppBen no verim ama yurt dışındayım sen ararmısn
Anlat dicemde yalan konuşacağın için demiyorum hep öyle olur zaten ne hikmetse bilmediğin şeyler var la neyi bilmiyoruz 2 paket sigara parasına muhtaç hale nasıl gelebilir bir insan şu zamandaCanım kardeşim bilmediğin konular hakkında konuşma kimin ne durumda olduğunu sen bilemezsin benm babaligim hakkında yorumda yapamazsin düzgün konuşmayacaksan yazma no verm telde söyle ne soyleyeceksen
Ne alakası var birader adam ilaç parası diyor ne kodu sen ne diyorsunKardeş belki de hiç yatırım yapmıyordur sadece bonus veya kod kovalıyordur ekstra gelir elde etmek için
O işler öyle olmuyor kardeşim inan bana ben kendimden vazgeceli çok oldu zaten ama insanın bazen farkı durumları olduğu için eli kolu bağlı oluyorO duruma inşallah düşmem ama düşersemde kafama tak tak 2 mermi.
çocuguna ilaç lazım 200 tl bir yeredn bulur alırsın forumdaki çekilişten birşey umulmaz çocugu gerçekten varsa ve sağlığını düşünüyorsaKardeş belki de hiç yatırım yapmıyordur sadece bonus veya kod kovalıyordur ekstra gelir elde etmek için
Yok kardeşim çocuğum tamm ben yalan söylüyormçocuguna ilaç lazım 200 tl bir yeredn bulur alırsın forumdaki çekilişten birşey umulmaz çocugu gerçekten varsa ve sağlığını düşünüyorsa
benimde sıkıntılarım var buraya yazıp sıkıntılarımı inşallah bana çıkar mı deyim ki Allah ı karıştırmam bu işe inşallah dememNe kadar gereksizsiniz İnşallah bana çıkar dedim sanki yalvarmış gibi boş yapıyorsnz
Tamm kardeşim siz haklısınız konuyu kapat ne desem anlamcanbenimde sıkıntılarım var buraya yazıp sıkıntılarımı inşallah bana çıkar mı deyim ki Allah ı karıştırmam bu işe inşallah demem