Ben de erken bitsin diye o şekilde aldım aslında, hayırlısı olsun dost, bu da gelirse cilası olur aslında tadından yenmez3-0 daha iyi gibiymiş, umarım kırar felix de
Ben de erken bitsin diye o şekilde aldım aslında, hayırlısı olsun dost, bu da gelirse cilası olur aslında tadından yenmez3-0 daha iyi gibiymiş, umarım kırar felix de
O yüzden baştan diyecen kanka konu açanlar katılsın diyeyahu ihtiyaç var diyolar bisi diyemiyon 250 tl de cok bisi değil 2 sigara parası ayıp olur zorla roll demek
Kumar da bir nevi harcamadır aldığın her zevke para ödüyorsun 😁Harcamıyoruz aslında boşa savuruyoruz
hiç unutmam portekiz ligi 4 cm yazdı iptal etti chelsea de sterling burnu mu bilmem neyi diye iptal etmislerdiRize'nin ilk golü büyük takımlar atsa hayatta ofsayt vermezdi kardo cmle ofsayt mı olur mqq
İyi yerden yakaladınKumar da bir nevi harcamadır aldığın her zevke para ödüyorsun 😁
Ama bura Türkiye ligi net diyorum büyük takımlar atsa yemezdi o golühiç unutmam portekiz ligi 4 cm yazdı iptal etti chelsea de sterling burnu mu bilmem neyi diye iptal etmislerdi
Fogo napiyonBu konu sabah 6 7 sularına kadar sürer başarılar
hile hurda dönüyo ama ilk replay de ofsayt belli zaten. bu çizgileri kesin ayarlıyolar ama shop felan bu ofsayt kuralı değsmesi lazımAma bura Türkiye ligi net diyorum büyük takımlar atsa yemezdi o golü
Benim eski nicki bilen gurme arkadaş faga olduğumuz zaman zengindin baron olduk fakirlerdik ajai😀Fogo napiyon
Tenisin belli bir süresi yok 3 gün de sürebilir maç. Rallileerin erken bitmesine bağlıBen de erken bitsin diye o şekilde aldım aslında, hayırlısı olsun dost, bu da gelirse cilası olur aslında tadından yenmez
Reis bilmeyen varmı acabaBenim eski nicki bilen gurme arkadaş faga olduğumuz zaman zengindin baron olduk fakirlerdik ajai😀
Tenise alınan bahse,,harcanan zamana gerçekten yazık,,Tenisin belli bir süresi yok 3 gün de sürebilir maç. Rallileerin erken bitmesine bağlı