@TheMachine dostumuz öyle içten dua etti ki gölü getirdi vallahi 😂
Ne demek herzaman vurucu kardeşim tekrardan kazancın daim olsun@TheMachine dostumuz öyle içten dua etti ki gölü getirdi vallahi 😂
Kankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.@vurucu999 şanslı kişileri
Ben seçeyim mi pıçaklanmayı göze alıp 🤣🤣🤣🤣
Evet maşallah ii döktürdü 😂😂hakkininyemeylm 😂@TheMachine dostumuz öyle içten dua etti ki gölü getirdi vallahi 😂
Yerinde tebriksssKankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.
Çok teşekkürler kesene bereket amin Sübhaneke hepsi 😂😂😂😂😂Kankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.
Kesene bereketKankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.
Makara yaptım zaten çüksen o işe girmem ben yatıyorum kankam tebrik ediyorum tekrardan , bir dost tavsiyesi çok fazla zorlama lütfen sonucu biliyorsun sonra yorganları kemirmek zorunda kalıyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.
Abi yasinide oku tam olsun. HahahahahhaÇok teşekkürler kesene bereket amin Sübhaneke hepsi 😂😂😂😂😂
Tebareke mülk daha neler nelerÇok teşekkürler kesene bereket amin Sübhaneke hepsi 😂😂😂😂😂
40 dakika felan heralde bende tam anlamıyorumTenis ne kadar sürer beyler ortalama hiç anlamıyorum bu tenisten
Seninle yarın akşam görüşelim o zaman dost erken kalkiyormussun hayırlı gecelerin olsun, buranın işi daha var çünküMakara yaptım zaten çüksen o işe girmem ben yatıyorum kankam tebrik ediyorum tekrardan , bir dost tavsiyesi çok fazla zorlama lütfen sonucu biliyorsun sonra yorganları kemirmek zorunda kalıyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Senin parayla bir tek ben roll açtım hahahahahetkinlik açanlar en iyisi 6k dağıtıyoz sonra kimse selan vermıyo![]()