Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 / Tekli 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
2.02

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,440
6,442
113
@vurucu999 şanslı kişileri
Ben seçeyim mi pıçaklanmayı göze alıp 🤣🤣🤣🤣
Kankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,756
9,201
113
Kankim onu ben hallederim, kimsenin hakkını yemeden adaletli şekilde seçmeye calisirim, ama her zaman etkinlik açanlar öncellikli benim için. Bazıları alıyor, bir tşk bile etmeden gidiyor.
Çok teşekkürler kesene bereket amin Sübhaneke hepsi 😂😂😂😂😂

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,667
12,503
113
Makara yaptım zaten çüksen o işe girmem ben yatıyorum kankam tebrik ediyorum tekrardan , bir dost tavsiyesi çok fazla zorlama lütfen sonucu biliyorsun sonra yorganları kemirmek zorunda kalıyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,440
6,442
113
Makara yaptım zaten çüksen o işe girmem ben yatıyorum kankam tebrik ediyorum tekrardan , bir dost tavsiyesi çok fazla zorlama lütfen sonucu biliyorsun sonra yorganları kemirmek zorunda kalıyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Seninle yarın akşam görüşelim o zaman dost erken kalkiyormussun hayırlı gecelerin olsun, buranın işi daha var çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...