- 36,930
- 37,101
- 113
Başkan okuyorsa hepinizi selamlayabilir 😄Hala aramizda olabilir fazla ses etmeyek dost okuyorsa buralari selamlaar 😂
Başkan okuyorsa hepinizi selamlayabilir 😄Hala aramizda olabilir fazla ses etmeyek dost okuyorsa buralari selamlaar 😂
Bitirirler adamı(((Vallahi en temizi 2 el zar atıp çıkmak
Kendi oyununu vermezse aynenDur kırıdı%60 olur kupon şuan
Harbi miServisi kırdı la geliyor
2500Ne kadar
Sus sus karıştırma baskani geçen birine Dmden sövdüm diye 2 gün banlamis zaten git hava al gel yazmış bideBaşkan okuyorsa hepinizi selamlayabilir 😄
Yüksek ihtimal kafa kafaya gidecek bu set ama yinede bı anda kırılma anı olabilir tenisteKendi oyununu vermezse aynen
Oksijen iyidir dost diri tutarSus sus karıştırma baskani geçen birine Dmden sövdüm diye 2 gün banlamis zaten git hava al gel yazmış bide
Nasılsın dostOksijen iyidir dost diri tutar
Cigara fııs dedikten sonra yaptığım edebiyatOksijen iyidir dost diri tutar
Gecen bana çıktı, sonra bir anda dediler siz sosyal etkinliklerden men olmuşsunuz puayharya lan siteden çekim bile yok ne zamandir diyorum artık öyle diyor 😂 aynısı betplayde de oldu onlarda aynı bahaneyi uydurdu
AhhahahahaGecen bana çıktı, sonra bir anda dediler siz sosyal etkinliklerden men olmuşsunuz puayharya lan siteden çekim bile yok ne zamandir diyorum artık öyle diyor 😂 aynısı betplayde de oldu onlarda aynı bahaneyi uydurdu
Vay aq dolandırıcılarıGecen bana çıktı, sonra bir anda dediler siz sosyal etkinliklerden men olmuşsunuz puayharya lan siteden çekim bile yok ne zamandir diyorum artık öyle diyor 😂 aynısı betplayde de oldu onlarda aynı bahaneyi uydurdu
Ben daha yeni kullanmaya başladım paşa burayı hanımın adına kullanıyorum ya onuda @murobaşkan soledi çekilişi de ben ona soledim bugün bize nasip oldu işteGecen bana çıktı, sonra bir anda dediler siz sosyal etkinliklerden men olmuşsunuz puayharya lan siteden çekim bile yok ne zamandir diyorum artık öyle diyor 😂 aynısı betplayde de oldu onlarda aynı bahaneyi uydurdu
Ve yine ayaksizlar yüzünden aldığımızı ödeyip az bişe kar ettkBen daha yeni kullanmaya başladım paşa burayı hanımın adına kullanıyorum ya onuda @murobaşkan soledi çekilişi de ben ona soledim bugün bize nasip oldu işte