- 43,515
- 12,141
- 113
Senin gibi zengin degil herkes 750k basip y
Tek adim yapsin
Tek adim yapsin
Kasa 5 e yaklaşmadimi kiGeldi ama burayi 4 adim kurtariyor dost 4 teyiz ugg
MaleseffBugün siftah yapamadın mı
3900 oldu kurtarmadiKasa 5 e yaklaşmadimi ki
400 koymuş galiba ole dedi kanka puahaBugün siftah yapamadın mı
Yok hayat1kumar koydu şu an takip edenlerden biz diger bu konudakiler 0400 koymuş galiba ole dedi kanka puaha
Oooo 1000 yapmadan dükkanı kapatmaz kardeşim benim sinanım400 koymuş galiba ole dedi kanka puaha
Eyvallajh kral sigara yeter de artar kesene bereketBeyler son adımı yapmaktan vazgeçtim, sabah yola cikicam 6 saat araba kullanicam o yüzden kişi sayisini azaltıyorum.
@CodyRhodes
@ygt4343
Siz özelden IBAN atın
@Erhan2121 sana da ufak bir rol bakiyesi atıyorum dost. Mumkunse kazançlı geçerse buradaki kalan dostları da unutma
@sinansrml63 sana da bir sigara ismarliyim kardesim.
Kalan dostlar darilmasin gucenmesin lütfen, kazandığımız 3k para zaten, herkesin gecesi güzel olsun
@Shellac burası won dost
Bende en başından beri burdaydım reis ama canın sağolsun. Tebrikler. Kesene berekeyBeyler son adımı yapmaktan vazgeçtim, sabah yola cikicam 6 saat araba kullanicam o yüzden kişi sayisini azaltıyorum.
@CodyRhodes
@ygt4343
Siz özelden IBAN atın
@Erhan2121 sana da ufak bir rol bakiyesi atıyorum dost. Mumkunse kazançlı geçerse buradaki kalan dostları da unutma
Kalan dostlar darilmasin gucenmesin lütfen, kazandığımız 3k para zaten, herkesin gecesi güzel olsun
@Shellac burası won dost
eyvallah dost kesene bereketBeyler son adımı yapmaktan vazgeçtim, sabah yola cikicam 6 saat araba kullanicam o yüzden kişi sayisini azaltıyorum.
@CodyRhodes
@ygt4343
Siz özelden IBAN atın
@Shellac burası won dost
Teşekkürler dost kesene bereketBeyler son adımı yapmaktan vazgeçtim, sabah yola cikicam 6 saat araba kullanicam o yüzden kişi sayisini azaltıyorum.
@CodyRhodes
@ygt4343
Siz özelden IBAN atın
@Shellac burası won dost
Burdan da aldi haracini puabaOooo 1000 yapmadan dükkanı kapatmaz kardeşim benim sinanım
Eyw dost kesene bereketBeyler son adımı yapmaktan vazgeçtim, sabah yola cikicam 6 saat araba kullanicam o yüzden kişi sayisini azaltıyorum.
@CodyRhodes
@ygt4343
Siz özelden IBAN atın
@Shellac burası won dost
Markete kosuyom simdi yes beBurdan da aldi haracini puaba
Bir sigaraya tav oldu yüce gönüllü dostumuzBurdan da aldi haracini puaba
Zıkkım iç puhaaMarkete kosuyom simdi yes be
Ee basisindan fazla puahaBir sigaraya tav oldu yüce gönüllü dostumuz
Burdan da aldin vay be benle hakan ahmet marley zeisy cenk muro el ele versek seni gecrmeyiz jfyfgEyw dost kesene bereket
Ben almadım sen aldın ben rol acacam kanka puaha bazi şeyleri kavriyamiyorsunBurdan da aldin vay be benle hakan ahmet marley zeisy cenk muro el ele versek seni gecrmeyiz jfyfg