- 38,750
- 37,680
- 113
O zaman dagilalim herkese bol şans
Konuda senden başka kimse varmi dostBir sigaraya tav oldu yüce gönüllü dostumuz
Ula ben sigarayla tatmin olacam sen kumarimla tatmin olacan ne fark eder la seninki daha kotu sitelere calisiyom ilk adimda lose sen olmasan siteler batar 🤣🤣Ben almadım sen aldın ben rol acacam kanka puaha bazi şeyleri kavriyamiyorsun
Sana roll açacak dedilerO zaman dagilalim herkese bol şans
Seni terlikle döverim bakKonuda senden başka kimse varmi dost
Tertet burayi yoksa gaddar i cagirim ona göre puahaUla ben sigarayla tatmin olacam sen kumarimla tatmin olacan ne fark eder la seninki daha kotu sitelere calisiyom ilk adimda lose sen olmasan siteler batar 🤣🤣
Yokla erhana demişSana roll açacak dediler
Roll bittikten sonra damladık muhabbete geldik. Sinan'a günlük sarma dozumu aldım. Sağolsun hiç kızmıyorKonuda senden başka kimse varmi dost
Bize kim niye rol yaptırsın dostYokla erhana demiş![]()
Ben öylesine ortaya attım lafı 😀Yokla erhana demiş![]()
Seni de onun kategorisine koyarim bak 🤣Tertet burayi yoksa gaddar i cagirim ona göre puaha
Ben konunun başından beri varım dost ilk kupondanRoll bittikten sonra damladık muhabbete geldik. Sinan'a günlük sarma dozumu aldım. Sağolsun hiç kızmıyor
Benim olduğum yerde rolu ben yaparım dost sen bekliceksin puahaBize kim niye rol yaptırsın dost![]()
Ins adam senlen kavga etti 2 gün sonra parayi buldu belki bende bulurum pauahSeni de onun kategorisine koyarim bak 🤣
Niye kizayim dost sende gunde 10 tane konudan konuya dolasiyon benim gibi yoruluyon insan tertibine kizar mi 🤣Roll bittikten sonra damladık muhabbete geldik. Sinan'a günlük sarma dozumu aldım. Sağolsun hiç kızmıyor
Tamam dost ne atarlaniyon yap hadi çabuk Kazan gel iban var sendeBenim olduğum yerde rolu ben yaparım dost sen bekliceksin puaha
🤣🤣🤣🤣Ins adam senlen kavga etti 2 gün sonra parayi buldu belki bende bulurum pauah
O zaman sg hadi kavgaliyoz senle küs ol benleIns adam senlen kavga etti 2 gün sonra parayi buldu belki bende bulurum pauah
Sen de toz ol anca gidersin bb🤣🤣🤣🤣
Öyleyse karşılık ver bana sinan. Daha ağır kavga edelim
Sg olmadi ama seni terbiye davet ediyorum puahahO zaman sg hadi kavgaliyoz senle küs ol benle