- 38,512
- 37,369
- 113
Sanssimi ....Guncelleme ne zman biter bende bilmiyorum dost
Sanssimi ....Guncelleme ne zman biter bende bilmiyorum dost
Betcoda guncelleme bitmez paratimde güncelleme bitmez nedir bizim bunlardan çektiğimiz dostSanssimi ....
Betgit bazen boyle beygirlik yapiyorHala cekim bekliyorum beyler
Yat uyu dost güncelleme varmışHala cekim bekliyorum beyler
Betgitte mi paratimda miYat uyu dost güncelleme varmış
Barrios demin çekti ama dost güncelleme paratimde var havaledemi varYat uyu dost güncelleme varmış
Popypara da patladı gibiYat uyu dost güncelleme varmış
Havale mi verdin popy mi paratim miHarbi ben hiç bu kadar uzun sürdüğünü htirlmiyorrum, az daha bekleyip yaticam, olmazsa sabaha artık
Papara payfix bile patladıysa diğer uygulamalar da patlarBildigim.2 gunfur paratimda operasyon var her an patlayabilir
Tamam da dost paramızı versin yada hesapları alıma kapatsinlarPopy ve paratim 2 gundur millet sikayetci patladilar muhtemelen
Uyu dost yarın islerin var zaten saatte gec oldu baya yarin rolude yaparız bi şekilde iyi gecelerHarbi ben hiç bu kadar uzun sürdüğünü htirlmiyorrum, az daha bekleyip yaticam, olmazsa sabaha artık
Yapmazlar tam patlayana kadar gfffTamam da dost paramızı versin yada hesapları alıma kapatsinlar
iyi uykularBeyler ben dayanamıyorum yattım, sabah helallesiriz herkese iyi geceler
Iyi gecerBeyler ben dayanamıyorum yattım, sabah helallesiriz herkese iyi geceler