Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / Kasa 39779 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,524
28,640
113
4-5 kişi konudan uzaklaştırıldı ne oldu ben anlamadım ya Durup dururken

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,645
8,232
113
Her bir harfin hakkını vererek yazan, Enişte mahlasi ile bizleri aydınlatan ve okumaya teşvik eden Enişteme teşekkürü bir borç bilirim.
Seni ilim irfan sahibi bilen bizler maalesef yanılmışız bundan sonra bu forumda sana bilgi alışverişi konusunda her türlü desteği vereceğiz muhterem zat-ı arif efendi 🤣

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,318
8,577
113
Alvarez nene Brown bunlar ilk 11 oynayamaz orta sahaya adam lazım sağ kanada adam lazım forvete adam lazım takımın en iyisi freddi gitti onu çıkardı mal ya
Devre arası ekleme mutlaka yapılır takıma. Ama gidip saçma sapan adam almazlar inş. Çabuk uyum sağlayacak adam lazım asensio skriniar gibi. O kalitede olmasa da olur da uyum önemli

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,138
25,949
113
Devre arası ekleme mutlaka yapılır takıma. Ama gidip saçma sapan adam almazlar inş. Çabuk uyum sağlayacak adam lazım asensio skriniar gibi. O kalitede olmasa da olur da uyum önemli
İrfanı artık kadroya almaları lazım yeter artık abarttjlar baya uzun sürdü takımda zaten sağ kanat yok bide kadro dışı bırakıyorlar en az 3-4 adam lazım net devre arasına kadar 3 puan farkla girerse iyi ikinci yarı gs nin zor maçları hep deplasman

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,318
8,577
113
İrfanı artık kadroya almaları lazım yeter artık abarttjlar baya uzun sürdü takımda zaten sağ kanat yok bide kadro dışı bırakıyorlar en az 3-4 adam lazım net devre arasına kadar 3 puan farkla girerse iyi ikinci yarı gs nin zor maçları hep deplasman
1 iyi orta saha 1 de iyi bitirici tüm herşeyi unutturur. Sağ kanat şart değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...