Yaşa bu oyun böyle oynanır intiharların sebebi hep bu ne olacaksa olsunlarKanka vur tek maça 19 bini geç nolcaksa olsun 3 4 kupon yapıyon kafan çorba oluyor güzel içine sinen bi maç seç
Abi 3 kupon yaptı az önce bir tanesini göt zoruyla son saniyede kurtardık gelmeyecekse öyle de gelmiyorYaşa bu oyun böyle oynanır intiharların sebebi hep bu ne olacaksa olsunlar
Hadi müsade 1 saatBeyler disardayim şarjım çok az. Ayrıca nasıl ilerleyeceğime de karar veremedim şuan oynarsam kaybederim. Biraz müsade edin 1 saate geleyim tekrar şimdi şarja bırakıyorum
Hatun kardeşim nasilsinDayımmmmmm 😁😁
Zaten şu an 56 olmuş enişte grand daha ağır jackpot 100 ün değeri yok salla gitsin 🤣56 değil miydi o 100 ü nerden koydun cepte bi 100 vardı selam verdik o mu gitti yoksa
Shellac baştan aşağı sildi her mesajımızıZaten şu an 56 olmuş enişte grand daha ağır jackpot 100 ün değeri yok salla gitsin 🤣
Toplarla kafanı gel 1,85 bi basket wonlarız tekten çekeriz 55-60k paramızı kanka 😎Hadi müsade 1 saat
Enişte bir mesaj kolay ama mesajı iyi yazacak adam kolay yetişmiyor 😎Shellac baştan aşağı sildi her mesajımızı
Ne güzel anlatmışsın var ya çok güzel anlatım uygulaması da on numara olsa 55-60k güzelToplarla kafanı gel 1,85 bi basket wonlarız tekten çekeriz 55-60k paramızı kanka 😎
Nasıl mesaj yazılacağını öğret Eniştem. Forumda çokça imla hatası, anlatım bozukluğu yapılıyor.Bir mesaj kolay mı yetişiyor
Başarır @vurucu999 umarım vurdurmayız 55-60 derken 10k çekmek acı verirNe güzel anlatmışsın var ya çok güzel anlatım uygulaması da on numara olsa 55-60k güzel
Dua ederken disipline uymayan hoca efendi gelmiş burda imla kurallarına değiniyor pes yani 🤣Nasıl mesaj yazılacağını öğret Eniştem. Forumda çokça imla hatası, anlatım bozukluğu yapılıyor.
Başarır @vurucu999 umarım vurdurmayız 55-60 derken 10k çekmek acı evet
Hoş geldin Reis