- 14,448
- 12,129
- 113
Valla bildirim geldi şimdi kanka teknik arıza var diye 😅 belki ondan çekim kapalıdırLa kanka bize mi denk geldi şu parayı alsaydık 😂
Valla bildirim geldi şimdi kanka teknik arıza var diye 😅 belki ondan çekim kapalıdırLa kanka bize mi denk geldi şu parayı alsaydık 😂
Ya böyle bir bahtsızlık yok 3 kuruş alacağın zaman bile burnundan gelir bugün de vurucu dost için ağlayalımValla bildirim geldi şimdi kanka teknik arıza var diye 😅 belki ondan çekim kapalıdır
Hanki site o enişte cokelimYa böyle bir bahtsızlık yok 3 kuruş alacağın zaman bile burnundan gelir bugün de vurucu dost için ağlayalım
Aynen payfix varken çok iyiydi çekim tuşuna basar basmaz 20k ya kadarki çekimler saniyede geliyodu yontem azaldıkça sitede bozduDeğişik bir site bazen çok relac bazen de Ota boka takiliyor
Maalesef hiç bir şey eskisi gibi değil dostum 🙏🏻Aynen payfix varken çok iyiydi çekim tuşuna basar basmaz 20k ya kadarki çekimler saniyede geliyodu yontem azaldıkça sitede bozdu
Hshhshshshhshhshshzhzhzhhhhzhz terbiyesize bak heleHg dost pazar günü üye olmuşsun ama utanmasan ismimizle hitap edeceksin
Bunlar forumun ileri gelenleri 3ihlas 1fatiha okumamız lazımForumda internet sitesi ya hani..neyse forumun amacı sohbet ve paylaşım diye anladım yazıyorum demek ki yeni üyeler yazmıyormuş öğrenmiş olduk teşekkürler
İnşallah teknik arızadan dolayı çekemiyordur çevrim falan isterlerse stres yapıyor tüm parayı sıfırlamazsa iyi 😅Ya böyle bir bahtsızlık yok 3 kuruş alacağın zaman bile burnundan gelir bugün de vurucu dost için ağlayalım
Beygirbet dayıHanki site o enişte cokelim
Harbide öyle bişey olursa bu konu hiç açılmamış gibi yapalım 😂İnşallah teknik arızadan dolayı çekemiyordur çevrim falan isterlerse stres yapıyor tüm parayı sıfırlamazsa iyi 😅
Ne kadar çektin
Kanka bekle bi yarım saat. Acele etme
Sen terbiyeli ol biraz önce espri yaptığını sanıyorsun sanırımHshhshshshhshhshshzhzhzhhhhzhz terbiyesize bak hele
Tüm parayı sıfırlasa iyi hesapta bi 500 kalmıştır minimum yatırımlar 1500 onda da geçer diye 1500 yazıp gönderir parayı ona da çökerlerİnşallah teknik arızadan dolayı çekemiyordur çevrim falan isterlerse stres yapıyor tüm parayı sıfırlamazsa iyi 😅
Ne beygiri enişte ne yapiyon bu ara atlarami sardinBeygirbet dayı
😂😂😂😂😂Hg dost pazar günü üye olmuşsun ama utanmasan ismimizle hitap edeceksin
Bak wiskas gibi şanslı olsan maaşı yatırır son parayla 80k çekersin