- 58,479
- 28,611
- 113
4-5 kişi konudan uzaklaştırıldı ne oldu ben anlamadım ya Durup dururken
Seni ilim irfan sahibi bilen bizler maalesef yanılmışız bundan sonra bu forumda sana bilgi alışverişi konusunda her türlü desteği vereceğiz muhterem zat-ı arif efendi 🤣Her bir harfin hakkını vererek yazan, Enişte mahlasi ile bizleri aydınlatan ve okumaya teşvik eden Enişteme teşekkürü bir borç bilirim.
Küfürsüz yorum yapmak zor da takım leş gibiydi bugünEn nesyri nin frede vermediği pasa sövüyo musun hala
Vallahi ben de anlamadım çok kötüydü takım. 1 maçlık kredi vardı onu da yediler işteKüfürsüz yorum yapmak zor da takım leş gibiydi bugün
Alvarez nene Brown bunlar ilk 11 oynayamaz orta sahaya adam lazım sağ kanada adam lazım forvete adam lazım takımın en iyisi freddi gitti onu çıkardı mal yaVallahi ben de anlamadım çok kötüydü takım. 1 maçlık kredi vardı onu da yediler işte
para muhabbeti vs..4-5 kişi konudan uzaklaştırıldı ne oldu ben anlamadım ya Durup dururken
Ne ara para muhabbeti yaptılar ben hiç okumuyorum Vallahi direkt mesaj atıyorumpara muhabbeti vs..
Devre arası ekleme mutlaka yapılır takıma. Ama gidip saçma sapan adam almazlar inş. Çabuk uyum sağlayacak adam lazım asensio skriniar gibi. O kalitede olmasa da olur da uyum önemliAlvarez nene Brown bunlar ilk 11 oynayamaz orta sahaya adam lazım sağ kanada adam lazım forvete adam lazım takımın en iyisi freddi gitti onu çıkardı mal ya
İrfanı artık kadroya almaları lazım yeter artık abarttjlar baya uzun sürdü takımda zaten sağ kanat yok bide kadro dışı bırakıyorlar en az 3-4 adam lazım net devre arasına kadar 3 puan farkla girerse iyi ikinci yarı gs nin zor maçları hep deplasmanDevre arası ekleme mutlaka yapılır takıma. Ama gidip saçma sapan adam almazlar inş. Çabuk uyum sağlayacak adam lazım asensio skriniar gibi. O kalitede olmasa da olur da uyum önemli
1 iyi orta saha 1 de iyi bitirici tüm herşeyi unutturur. Sağ kanat şart değilİrfanı artık kadroya almaları lazım yeter artık abarttjlar baya uzun sürdü takımda zaten sağ kanat yok bide kadro dışı bırakıyorlar en az 3-4 adam lazım net devre arasına kadar 3 puan farkla girerse iyi ikinci yarı gs nin zor maçları hep deplasman
🔐@Shellac abi çevrim ediyor burayı kapatalım kavga kıyamet havada ucusmu. Yeni konu açıp kuponlari paylaşıcam birazdan beklemede olarak