- 36,928
- 14,070
- 113
Gönlünce olsun, güle güle harca, sıkıntını gider umarım 🙏🏻 😇Çekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
Gönlünce olsun, güle güle harca, sıkıntını gider umarım 🙏🏻 😇Çekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
Ya kimden hesap alsak kazanç olursa zaten yapacağımızi yapıyoruz enisteAfiyet olsun adaş dostlarımız yesin bizim kimsede gözümüz yok ama benim 20 cm bi pasta var onda gözü olan çok dost var
İnş brocanmax 5 dkka
Ziya efendi senin mesaj daha çok can alıcı valla kim dost kim düşman ya da kim dost kılıklı şeytan 😈👹Can alıcı bir mesajdı dost
Tövbeeee 😁Afiyet olsun adaş dostlarımız yesin bizim kimsede gözümüz yok ama benim 20 cm bi pasta var onda gözü olan çok dost var
Senden dun aldik cekim oldu 24 saat kuralı var sen bugünlük dinlen puahaBen hariç aq 🤣
Yok yazdım gece ya 00-00 da sıfırlanıyor çeksemde amq 🤣Senden dun aldik cekim oldu 24 saat kuralı var sen bugünlük dinlen puaha
Ne 20 cmi ihtiyar derdi shell olsaAfiyet olsun adaş dostlarımız yesin bizim kimsede gözümüz yok ama benim 20 cm bi pasta var onda gözü olan çok dost var
Şartları ne onun dostDsot seni bulmuşken senden de joker hesabin müsaitse 1e1 bonusu alalim mi
Cekim yaptıktan 24 saat sonra alabiliurosun dost 1 gün gecmesi lazim dun sorduk olmuyor dedi siteYok yazdım gece ya 00-00 da sıfırlanıyor çeksemde amq 🤣
Ne hesabi kral verelimSenide bulmuşken senden ne alalim dost ben nba oynuyorum kazanç olursa senide bos gecmeyiz hesabin musaitimi
usta jokerbet hesabım giriş yapamıyorum aranma talep edyprum aramıyorlarSenide bulmuşken senden ne alalim dost ben nba oynuyorum kazanç olursa senide bos gecmeyiz hesabin musaitimi
Kimseye düşmanlığımız yok dost. Dış güçler hariçZiya efendi senin mesaj daha çok can alıcı valla kim dost kim düşman ya da kim dost kılıklı şeytan 😈👹
Dost valla seni tanımıyorum hani ne diim bilemedim simdiBenim hesap müsait dost istersen dene şansını
Senin varmi sahte hocam joker hesabin 6 hesap lazim puahaKimseye düşmanlığımız yok dost. Dış güçler hariç
Kanka Betvaktinden al o joker freebeti maç başlamadan oynatıyor arrık kural değiştirmiş betvaktinde canlıdan oynayabilşyoesun o da güzelCekim yaptıktan 24 saat sonra alabiliurosun dost 1 gün gecmesi lazim dun sorduk olmuyor dedi site
Ama arada ufak bir ayrıntı var misafir olmaya gelmiyor ( canını almaya ) geliyor onu da yazsaymış ya yememiş herhalde 😁🤣😁
Doğrudur tanışmadık daha önce kimseye yanlışımız olmadı sen bilirsin yinede dostDost valla seni tanımıyorum hani ne diim bilemedim simdi