- 14,450
- 12,129
- 113
Tamam kanka ben buradakileri lafa tutuyorum sen git gelÇekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
Tamam kanka ben buradakileri lafa tutuyorum sen git gelÇekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
tebrikler dostum çek cebinde dursun ilaç olsun darısı başımızaÇekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
Dsot seni bulmuşken senden de joker hesabin müsaitse 1e1 bonusu alalim mi30 k nakit keş kasamız kankam
Hayirli olsun bu devirde para degilde hic yoktan iyidirÇekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
tebriklerrÇekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
Olsan ne olacak alacağın silor salatalıkTurnuvadayım diye kıskanma ihtiyar 🤣
max 5 dkkaSıkıntısız öder inş
Azrail etiketlenirse cezası büyük olur bundan sonra 😎Büyük yazmışsın, Cemsin olsaydi ban yemiştin şimdiye. Yapay zeka destekli her konuda başkanları etiketleyen üye.
Isim ver kime ulaşacanÇekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
hadi şansın bol olsun.Çekim veriyorum. Gelirse ulasacagim dostlar belli zaten. İnşallah gelir dostlar siz muhabbete devam edin ben 10-15 fkya geliyorum cansiniz
tren bekler gibi bekleÇek kardeş bekliyoruz roll açacaz ya @vurucu999
Senide bulmuşken senden ne alalim dost ben nba oynuyorum kazanç olursa senide bos gecmeyiz hesabin musaitimimax 5 dkka
Can alıcı bir mesajdı dostAzrail etiketlenirse cezası büyük olur bundan sonra 😎
Kanka beni no bonus yaptı o ibnelerDsot seni bulmuşken senden de joker hesabin müsaitse 1e1 bonusu alalim mi
Aha Erhan 😁😁Isim ver kime ulaşacan
O site herkesi no bonus yapıyor yaKanka beni no bonus yaptı o ibneler
Ben hariç aq 🤣O site herkesi no bonus yapıyor ya
Maalesef öyle pis bir huyları varO site herkesi no bonus yapıyor ya