Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / Kasa 39779 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,501
12,147
113
İşin daha kötüsü ben geçen sene buradan 70 k düşürdüm galiba jackpot o zaman da çevrim yapayım derken 30-40 anca cekebilmistim
Kanka kafan rahat değil ya stres yapıyorsun ondan oluyor. Normalde kasa 400 500 tlyken çat çat oynayıp nasıl da bir anda 3 5 k yapıyoruz ama böyle para vurunca elimiz ayağımız birbirine giriyor maalesef. Olsun ne çekersen kâr takma kafana

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,016
2,773
113
Son 50

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,977
5,715
113
118 kaldı 48

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,697
10,686
113
Kanka kafan rahat değil ya stres yapıyorsun ondan oluyor. Normalde kasa 400 500 tlyken çat çat oynayıp nasıl da bir anda 3 5 k yapıyoruz ama böyle para vurunca elimiz ayağımız birbirine giriyor maalesef. Olsun ne çekersen kâr takma kafana
Valla öyle Kemal'im yüksek paralarda stres yapıyoruz çok haklısınm ne olsa kardır aslında

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,096
18,620
113
İşin daha kötüsü ben geçen sene buradan 70 k düşürdüm galiba jackpot o zaman da çevrim yapayım derken 30-40 anca cekebilmistim
Bu sitede 1 defa oynadım ondan da tiksindim. 3 saatliğine abimin parası bendeydi bir ara risk alayım zarda 10k yi 20 yapıp çekeyim hemen dedim. Tam 20 k yapıp talep verdim tam 3 sefer sürekli çevrim devam ediyor diye reddettiler. En son sıfırladım. Kıytırık betcolarda bile cevrimden sayiyorken bunlar saymamıştı

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,965
14,082
113
Spor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Gönlünce olsun dostum, tüm kalbimle başarman dileğiyle ☘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Böyle durumlarda forumda ne diyorlarmış hiç takmıcan. 1k 1k ufak ufak çevircen risk almıcan hiç çünkü 9k küsuratı basıyorsun kaybediyor hırslanıyorsun sinir oluyorsun sonra 20ye düşüyorsun sonra 10a

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,697
10,686
113
Bu sitede 1 defa oynadım ondan da tiksindim. 3 saatliğine abimin parası bendeydi bir ara risk alayım zarda 10k yi 20 yapıp çekeyim hemen dedim. Tam 20 k yapıp talep verdim tam 3 sefer sürekli çevrim devam ediyor diye reddettiler. En son sıfırladım. Kıytırık betcolarda bile cevrimden sayiyorken bunlar saymamıştı
Aslında öyle yapmazda garip huyları var bazen kanka sana denk gelmiş. 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...