- 19,473
- 8,988
- 113
benfica 100ü görecek gibi devammmm
Benim gibisin desene knk 😒Eskisi gibi hevesimiz kalmadı dostum. Yakındır tasi tarağı toplayıp giderim
Kanka kafan rahat değil ya stres yapıyorsun ondan oluyor. Normalde kasa 400 500 tlyken çat çat oynayıp nasıl da bir anda 3 5 k yapıyoruz ama böyle para vurunca elimiz ayağımız birbirine giriyor maalesef. Olsun ne çekersen kâr takma kafanaİşin daha kötüsü ben geçen sene buradan 70 k düşürdüm galiba jackpot o zaman da çevrim yapayım derken 30-40 anca cekebilmistim
Yok lâ 48 karacaaa 🤣🤣118 kaldı 48
Valla öyle Kemal'im yüksek paralarda stres yapıyoruz çok haklısınm ne olsa kardır aslındaKanka kafan rahat değil ya stres yapıyorsun ondan oluyor. Normalde kasa 400 500 tlyken çat çat oynayıp nasıl da bir anda 3 5 k yapıyoruz ama böyle para vurunca elimiz ayağımız birbirine giriyor maalesef. Olsun ne çekersen kâr takma kafana
Gelen olduğu sürece biter be kardoRabbim güç versin kardeşim bu psikoloji ile yaşamak çok zor
Bu sitede 1 defa oynadım ondan da tiksindim. 3 saatliğine abimin parası bendeydi bir ara risk alayım zarda 10k yi 20 yapıp çekeyim hemen dedim. Tam 20 k yapıp talep verdim tam 3 sefer sürekli çevrim devam ediyor diye reddettiler. En son sıfırladım. Kıytırık betcolarda bile cevrimden sayiyorken bunlar saymamıştıİşin daha kötüsü ben geçen sene buradan 70 k düşürdüm galiba jackpot o zaman da çevrim yapayım derken 30-40 anca cekebilmistim
biliyoz la 10 sayı totem olsunYok lâ 48 karacaaa 🤣🤣
Gönlünce olsun dostum, tüm kalbimle başarman dileğiyle ☘🙏🏻🙏🏻🙏🏻Spor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
600 dü düşürüyoruz çalıştıktan sonra hepsi olur350 k borç çok sıkıntılı yaw ne yaptın soydaş valla
Böyle durumlarda forumda ne diyorlarmış hiç takmıcan. 1k 1k ufak ufak çevircen risk almıcan hiç çünkü 9k küsuratı basıyorsun kaybediyor hırslanıyorsun sinir oluyorsun sonra 20ye düşüyorsun sonra 10aKanka kafan rahat değil ya stres yapıyorsun ondan oluyor. Normalde kasa 400 500 tlyken çat çat oynayıp nasıl da bir anda 3 5 k yapıyoruz ama böyle para vurunca elimiz ayağımız birbirine giriyor maalesef. Olsun ne çekersen kâr takma kafana
Aslında öyle yapmazda garip huyları var bazen kanka sana denk gelmiş. 😂Bu sitede 1 defa oynadım ondan da tiksindim. 3 saatliğine abimin parası bendeydi bir ara risk alayım zarda 10k yi 20 yapıp çekeyim hemen dedim. Tam 20 k yapıp talep verdim tam 3 sefer sürekli çevrim devam ediyor diye reddettiler. En son sıfırladım. Kıytırık betcolarda bile cevrimden sayiyorken bunlar saymamıştı
Haydaa o nasıl totem 😁biliyoz la 10 sayı totem olsun![]()