- 14,438
- 12,118
- 113
Bekle bari şu maçlar sonuçlansın gelenlerle birlikte hepsine çekim verirsin kardoŞimdi gördüm bunu dostlar dmden de yazan oldu. 20 k çekim deneyelim kalan maçları takip ederken
Bekle bari şu maçlar sonuçlansın gelenlerle birlikte hepsine çekim verirsin kardoŞimdi gördüm bunu dostlar dmden de yazan oldu. 20 k çekim deneyelim kalan maçları takip ederken
Hayır kanka sen betgitten oynayan adamsın bilmen lazım betgitte aktif kupon olması önemli değil çekebiliyorsunSiz maçları getirin 20 k ile beklemeye alıyorum simdilik. Aktif kupon var diye çekim yaptırmaz belki @Hasim5454
La biz kendimize sabırsız diyoruz da ne bu sabırsızlik niye bu kadar heyecanlisinŞimdi gördüm bunu dostlar dmden de yazan oldu. 20 k çekim deneyelim kalan maçları takip ederken
yaptırır betgit bakmıyo öyle şeylere. ardından kazanam kazançları çekersinizSiz maçları getirin 20 k ile beklemeye alıyorum simdilik. Aktif kupon var diye çekim yaptırmaz belki @Hasim5454
Kripto deneyelim kalanı o zaman dost.Hayır kanka sen betgitten oynayan adamsın bilmen lazım betgitte aktif kupon olması önemli değil çekebiliyorsun
Hayır ben futbol oynuyorum banada bi zaman 5 K para lazımdı 1k yükledim bastım 15k çıktı direk çektimBaskette mi cikiyor hep bu aq
En önemli maç o şuanlikdakka 63 saplasın 1 gol daha
seni devirip en son yapacam bak yeter ulaKara boyun devrilsin hemi sende mi buralardaydin
Hayırlı olsun güzel para bol şanslarSpor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Bak işlem geçmişine ödeme aşamasında yazıyorsa öderÇekimi verdik bakalım yoğun tavsiyeler üzerine
Benfica iyi gidiyor eğer üst ise ortalık 56 oldu 😁O değil basketler de kötü gidiyor toparlar umarım
İyi 3 kuponda durdurdu seni millet kanka aqÇekimi verdik bakalım yoğun tavsiyeler üzerine
Gözüm döndü aq inşallah gelir diyelim o zaman 😂İyi 3 kuponda durdurdu seni millet kanka aq
Sociedad atsa bastıklarını geri alıyon hemen hemen zaten kanka basketin de 2sinden biri gelse jackpot karını geçersin.Çekimi verdik bakalım yoğun tavsiyeler üzerine