- 11,800
- 5,716
- 113
R.Sociedad dak 70 1 gol kazim
Bahçeşehir sikintili
Bahçeşehir sikintili
Artık senin adın Jack müridHocammmm
Ahhahq yetmez bu para İspanyol gacılara dost
[/QUOTE
Bir gole irina shayk o zaman kankam 🤣
bol şanslar dostumSpor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Hoca hoca kendine gel ziya hoca 😁Artık senin adın Jack mürid
Arif efendi kıyak adamdır memet kardeşarif efendide geldiyse bu işin tadı kaçmıştır
Sociedad gelir benfica da gelir bahçeşehir mokokoBahçeşehir uzamazsa yattı diğer ikisi gelmeli
Hangi iş Mehmet mümin kardeşimarif efendide geldiyse bu işin tadı kaçmıştır
Arif Hoca buralarda mi? @Malatyali44Arif efendi kıyak adamdır memet kardeş
Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin tutarı çeker de biraz rahatlarsin. Bol şanslar dostumSpor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Hoşgeldin resatimHakkında hayırlısı olsun umarım istediğin tutarı çeker de biraz rahatlarsin. Bol şanslar dostum
usta çevrimi ne bu bombanınÇekim iptal oldu canlıya bağlanıyorum salaga yatiyorum
Aynen kanka hiçbişeyden haberin yokmuş gibi sorÇekim iptal oldu canlıya bağlanıyorum salaga yatiyorum