- 17,258
- 9,787
- 113
Çevrim isteyecekler hiç basmadan direk çekseydin keşke 🧐Çekim iptal oldu canlıya bağlanıyorum salaga yatiyorum
Çevrim isteyecekler hiç basmadan direk çekseydin keşke 🧐Çekim iptal oldu canlıya bağlanıyorum salaga yatiyorum
Hoş buldum salihim bol şanslarHoşgeldin resatim
geçmiş olsuniki gündür rahatsızım bişeyden zehirlendim biraz uzanıcam takip edemiyorum olurda gol olursa falan sevabına listeye benide alırmısınız liste olcak olursa. 100 lira düşse öpüp başıma koyucam o derece durumlar sıkışık kbakmayın
neden aksi bir şey mi yapıldıAynen kanka hiçbişeyden haberin yokmuş gibi sor
Mehmet din kardesimiz, eleştiri yapacak ta çarpılıp kötürüm kalmaktan korkuyor. Yoksa Arif Efendi eleştirilere hep açıktır.Arif efendi kıyak adamdır memet kardeş
Hayır canım ne münasebet benim bişeyden haberim yokneden aksi bir şey mi yapıldı
Bişi olmaz bir yağmur yağdırır arayı ısıtırsın 🤣Mehmet din kardesimiz, eleştiri yapacak ta çarpılıp kötürüm kalmaktan korkuyor. Yoksa Arif Efendi eleştirilere hep açıktır.
Tebrikler dost umarım cevirirsinde bu jackpotlarda normalde cevrim olmuypsuSpor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
He role bürünmek için her yerde inkar o zaman benim de haberim yokHayır canım ne münasebet benim bişeyden haberim yok
Aslan kardeşim hocam arifim efendimMehmet din kardesimiz, eleştiri yapacak ta çarpılıp kötürüm kalmaktan korkuyor. Yoksa Arif Efendi eleştirilere hep açıktır.
Bize de bi jackpot lazım Enişte yap bişeylerHe role bürünmek için her yerde inkar o zaman benim de haberim yok
6 ay önce düştü 2 milyon ödemediler kemal usta 😞Bize de bi jackpot lazım Enişte yap bişeyler
Manyak rakammış. Hangi siteydi sağlam Bi yerde denk gelmez zaten6 ay önce düştü 2 milyon ödemediler kemal usta 😞