Şu sigarayı unutak canımız çekmesin diyoruz nalet olasıca sinan gelip yazıp yazıp duruyor parayı bulunca sinanı konumda vezir yapıcam vezirAyni valla bende icememis bi acima duygusu gelip bizede sigara parası atcak zannettim puhhaa
Şu sigarayı unutak canımız çekmesin diyoruz nalet olasıca sinan gelip yazıp yazıp duruyor parayı bulunca sinanı konumda vezir yapıcam vezirAyni valla bende icememis bi acima duygusu gelip bizede sigara parası atcak zannettim puhhaa
Banker bilodan betersiniz o bile mahoya bu kadar guvenmez hfgfAyni valla bende icememis bi acima duygusu gelip bizede sigara parası atcak zannettim puhhaa
Lan ne paralar oooo fakirlerDeğersiz mi la biz hayatımızda YTL den başka paramı görmüşuz
Hahhahaha rezil vezirŞu sigarayı unutak canımız çekmesin diyoruz nalet olasıca sinan gelip yazıp yazıp duruyor parayı bulunca sinanı konumda vezir yapıcam vezir
Bi hayalperest dahaŞu sigarayı unutak canımız çekmesin diyoruz nalet olasıca sinan gelip yazıp yazıp duruyor parayı bulunca sinanı konumda vezir yapıcam vezir
Biz hemen inanıyoruz huyumuz kurusunBanker bilodan betersiniz o bile mahoya bu kadar guvenmez hfgf
Hayalperest mi sinan bu çok bilimkurgu izlemişBi hayalperest daha
Zengin misin sen simdiLan ne paralar oooo fakirler![]()
Kesinlikle abi
Zengin misin sen simdi
Sende bir özgüven patlaması görüyorum buda arka planda maç takip edip buraya arada hunharca mesajlar yazmana sebep oluyor kasa kaç lanBi hayalperest daha
Burda hayal kuracagina bak mulayim katliyor neyse bren rolldeyim size iyi hayaller gfgfBiz hemen inanıyoruz huyumuz kurusun
Ondan cacık bile olmaz benceWasilide köle yaparız oauhahaha
Şimdi değil lann deli gibi roll arayışındayımZengin misin sen simdi
Hepinize psikolog sart kral onunuze bakacaniz gel role sakinles mulayimin roluneSende bir özgüven patlaması görüyorum buda arka planda maç takip edip buraya arada hunharca mesajlar yazmana sebep oluyor kasa kaç lan
Köle nin altını bulamadık kiOndan cacık bile olmaz bence
O kazansın her türlü görür zaten beni sıkıntı yok mulayim gibi olsa herkes hayat çok daha güzel olurduBurda hayal kuracagina bak mulayim katliyor neyse bren rolldeyim size iyi hayaller gfgf
O bana ödül atmıyor küsüm ben onaHepinize psikolog sart kral onunuze bakacaniz gel role sakinles mulayimin rolune
En az 2milyon turk lirası vardır onun eminimKöle nin altını bulamadık ki