Lan çıplak gelmesin istememValla 5 çok bence
Lan çıplak gelmesin istememValla 5 çok bence
La oda sırf masaya çıkartacaz diyeValla 5 çok bence
Masada twerk show olmaz mı 5 e5 çok değilmi vicdansız![]()
Direk dansı da eklersek 10 a olur muMasada twerk show olmaz mı 5 e
Puhhhaa masayada mi çıkacakLa oda sırf masaya çıkartacaz diye
LannnananTam sigarayı keyifle yakacam ki bi bakiuom @Erhan2121 ve @Beşiktaş sitem ediuor biz kazanip veriyoz millet vermiyor biz enayiyiz diyorlar her ay 5 kere diyorlar kesintisiz ve o anda sakince sigarayi geri pakete koyup neyse tasarruf edelim piyasa kotu diyoz zevkle icemiuoz
Direk dansımı dedin kalbimden vurdun beni ne 10 direk dansına en az 12.5tlDirek dansı da eklersek 10 a olur mu
Hay senin yalanınaTam sigarayı keyifle yakacam ki bi bakiuom @Erhan2121 ve @Beşiktaş sitem ediuor biz kazanip veriyoz millet vermiyor biz enayiyiz diyorlar her ay 5 kere diyorlar kesintisiz ve o anda sakince sigarayi geri pakete koyup neyse tasarruf edelim piyasa kotu diyoz zevkle icemiuoz
10 k ya direk dansı bile olurPuhhhaa masayada mi çıkacak
Hemide twerk yapcakmış üstüne direk show var direği nasıl kullancak onu amlamadım benPuhhhaa masayada mi çıkacak
5 te benden la param olunca sözDirek dansı da eklersek 10 a olur mu
Ytl mi laaaaaDirek dansımı dedin kalbimden vurdun beni ne 10 direk dansına en az 12.5tl
Su cümlenin sonuna ikisininde ibanini 100 atıp öyle yaktım diyecek sanıyorumTam sigarayı keyifle yakacam ki bi bakiuom @Erhan2121 ve @Beşiktaş sitem ediuor biz kazanip veriyoz millet vermiyor biz enayiyiz diyorlar her ay 5 kere diyorlar kesintisiz ve o anda sakince sigarayi geri pakete koyup neyse tasarruf edelim piyasa kotu diyoz zevkle icemiuoz
Lan siz değersiz ytl mi diyonuz5 te benden la param olunca söz
Ytl altı yokki olsa söylicezYtl mi laaaaa
Bak işte hala hayal dunyasinda yaşiyor hala saflık 🤣🤣🤣Su cümlenin sonuna ikisininde ibanini 100 atıp öyle yaktım diyecek sanıyorum![]()
Ayni valla bende icememis bi acima duygusu gelip bizede sigara parası atcak zannettim puhhaaSu cümlenin sonuna ikisininde ibanini 100 atıp öyle yaktım diyecek sanıyorum![]()
Ben içiyorum yerinize hemide adıyaman tütünü çift sarımAyni valla bende icememis bi acima duygusu gelip bizede sigara parası atcak zannettim puhhaa
Değersiz mi la biz hayatımızda YTL den başka paramı görmüşuzLan siz değersiz ytl mi diyonuz