Vuracak neyimiz var kiAranan kan bulundu geldi işte 5 kg Luk adam vurur masaya
Vuracak neyimiz var kiAranan kan bulundu geldi işte 5 kg Luk adam vurur masaya
Ya at şu Euro hesabının aybenimi kodu mu ne ise PuahahhaahhaErkeklik tasliyorduya 22 sinde ödeyeceğim hepinizin sesini keseceğim beylik lafları![]()
500 lira için kendini ne hale düşürdü la demekki 500 lira için karakterini bile sararmış vallaErkeklik tasliyorduya 22 sinde ödeyeceğim hepinizin sesini keseceğim beylik lafları![]()
Nereye vuruyor laaa son sigarasını 4 de içti o az önce kahvehanenin önünden sigara dumanı solumak için geçtiAranan kan bulundu geldi işte 5 kg Luk adam vurur masaya
Sen bi kafanı topla da gel derBu iyice kafayı çekmiş daimon birazdan hava al gel diye yollsr seni izine
Bu aralar seninle arayı sıkı tutalım dost şurada 30 ağustosa ne kaldıVuracak neyimiz var ki
Para varda bana vermiyorlar maalesef bende 1 2 defa işyeri açtım onuda basaramadimPara bulursan kur duzeni
Şakası olmaz bunun bazı şeylerin ayıpNereye vuruyor laaa son sigarasını 4 de içti o az önce kahvehanenin önünden sigara dumanı solumak için geçti
Aynen oleBu aralar seninle arayı sıkı tutalım dost şurada 30 ağustosa ne kaldı![]()
29 ağustos 23.59 da bi çıkışım olucak 31 ağustos 23.59 da girişim olacak ya donsuz atletsiz yada smokinli giricezBu aralar seninle arayı sıkı tutalım dost şurada 30 ağustosa ne kaldı![]()
Ne var 30 ağustos da 7 gün foruma gelmezAynen ole
Orda da mi enayilik yaptin yoksaPara varda bana vermiyorlar maalesef bende 1 2 defa işyeri açtım onuda basaramadim
Donsuz atlet puhhaa29 ağustos 23.59 da bi çıkışım olucak 31 ağustos 23.59 da girişim olacak ya donsuz atletsiz yada smokinli giricez
Doğum gunuymusNe var 30 ağustos da 7 gün foruma gelmez![]()
Zafer bayramıNe var 30 ağustos da 7 gün foruma gelmez![]()
Bence çıplak ama boynunda papyon hahahhahaDonsuz atlet puhhaa
Mesela vurursak eğer wasile 5tl atıcam sözüm söz gider bi rol yapar artıkDoğum gunuymus
5 çok değilmi vicdansızMesela vurursak eğer wasile 5tl atıcam sözüm söz gider bi rol yapar artık
Yokla askerden gelmiştim kanim kaynıyordu hemen 1 2 denemelik isler yaptim da o zamanlar yas ufak olduğu için hatalar yaptım çok erken davrandımOrda da mi enayilik yaptin yoksa
Valla 5 çok benceMesela vurursak eğer wasile 5tl atıcam sözüm söz gider bi rol yapar artık